Help onze vrienden te over leven. Straathonden | Geld inzamelen
 
 

Help onze vrienden te over leven. Straathonden

Help mee om een huis te bouwen voor onze kinderen straathonden

Hallo iedereen 

Ik zou niet weten hoe ik aan mijn woord moet beginnen en hoe een doneeractie werkt. Ik zal  in het zo kort mogelijk proberen  uit te leggen  wat mijn doel is . Dit is mijn eerste en de enige keer dat ik een doneeractie ben begonnen.  Ik zoek hulp voor het opbouwen van een opvangplek  voor  straathonden en katten in Turkije. Er leven rond de 250.000 straathonden en nog eens 200.000 straatkatten in Turkije. De regering sterriliseert deze dieren  en laat ze weer los op  straat totdat deze dieren  komen te overlijden zonder zich te kunnen voortplanten. Zo wil de regering straatdieren aanpakken. Maar deze dieren hebben een veilige omgeving nodig en moeten van de straat en opgevangen worden in een veilige en goede omgeving.  Ik hoop dat  er mensen zijn die hier gehoor aan willen geven en mij willen helpen om een mooie opvang voor straatdieren te kunnen bouwen. 

Ik heb een  Youtube link gedeeld van een vriend van mij in Turkije die dag en nacht,  7 dagen in de week bezig is met het  vervoeren van voedsel naar verschillende  straatdieren in onafgelegen plekken in Istanbul. Filmpjes zijn in het Turks maar u hoeft niks te verstaan om onze noodkreet te horen en ons te helpen om onze vrienden , die ook een waardig leven verdienen en daar recht op hebben, te helpen. Ik zelf stuur maandelijks een bedrag voor voedsel en verzorging van deze dieren maar ik ben ook niet de rijkste. Ik krijg het steeds moeilijker en ban daarom deze noodkreet begonnen, zonder ook maar enig idee te hebben hoe zo iets opgestart moet worden of waar ik moet beginnen. 

Onze vrienden hebben hulp nodig. Help ons alstublieft. Voor verdere informatie kunt u mij altijd bereiken. Ik ben zelfs bereid om het een ieder persoonlijk uit te leggen met beelden van wat deze dieren meemaken en de strijd die wij , maar vooral mijn vriend in Turkije, voert.  

Bekijk alstublieft een aantal verschillende filmpjes, vooral die in de winter zijn opgenomen, en u zult begrijpen waarom deze noodkreet. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.