Help onze schoon ouders hun kleinkinderen voor de

Help onze schoon ouders hun kleinkinderen voor de | Geld inzamelen
 
 

Help onze (schoon)ouders hun kleinkinderen voor de eerste keer zien!

Wij wonen in het mooie plaatsje Brielle, onder de rook van Rotterdam, waar ik, Damien, in 1984 geboren ben. Mijn vrouw komt uit de Filipijnen, waar wij in 2018 getrouwt zijn. Inmiddels hebben mijn vrouw en ik 2 kinderen, Noah van 2 jaar (mei 2020) en Jonah van een aantal maanden (oktober 2021).

Thessa heeft haar ouders, broers en zussen sinds 2018 niet meer gezien, en ook hebben zij onze kinderen nog nooit gezien. Daarom zouden wij graag in augustus van dit jaar op familie bezoek willen naar de Filipijnen. Kan jij ons daarbij helpen?

Wij leggen op het moment alle kleine beetje bij elkaar om de vliettickets te kunnen betalen, maar weten niet of dit genoeg zal zijn voor ons. Gun jij Thessa en onze kinderen een familie bezoek? Doe dan een (kleine) donatie, en wie weet halen wij daarmee net genoeg om onze tickets te kunnen kopen.

Ook namens de familie van Thessa bedankt voor je eventuele donatie zodat zij hun kleinkinderen voor de eerste keer kunnen ontmoeten!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.