Help onze Opa Echtgenoot Vader tegen MS | Geld inzamelen
 
 

Help onze Opa Echtgenoot Vader tegen MS

Help mij om me leven weer terug te krijgen want dit verdien ik niet heb nog een lange weg

Hallo lieve mensen.
Ik ben Edwin, 60 jaar en vader van 3 geweldige kinderen en opa van 2 pracht kleinkinderen. Ik ben een persoon als ieder ander en probeer zoveel mogelijk te genieten van de dagelijkse dingen, zoals de aanwezigheid van mijn kinderen, familie leden enz. Alleen heb ik de ziekte multiple sculrose MS. Deze ziekte heeft mij binnen 12 jaar van een hardwerkende man naar een bankzitter gemaakt en als ik nu niks doe zal het binnen enkele jaren nog erger aflopen. Ik ben een persoon die niet graag afhankelijk is en andere niet tot last wil zijn. Als ik mijn leven nog enig zins wat kleur in wil laten brengen moet ik jullie nu om hulp vragen. Ik heb al verschillende medicijnen geprobeerd, maar die mij niks hebben geholpen en waardoor ik me nog slechter ben gaan voelen. Ik gebruik daarom ook al 6 jaar geen medicijnen meer. Voor mijn type ms (spms) zijn tot nu toe nog geen medicijnen zo zegt mijn neuroloog dat en voel me dus best radeloos als het zo verder moet gaan.
Nu zijn mijn interesses pgewekt door een stamcellen transplantatie (hsct behandeling). Die zal mijn gehele immuunsysteem plat gooien en met mijn gezonden stamcellen zal ik opnieuw "opstarten". vanaf dat punt stopt mijn ms en zal het niet meer erger worden in zijn achteruitgang. En met een beetje hoop brengt het nog vooruitgang met zich mee ook! Maar deze behandeling is helaas niet in Nederland beschikbaar en ik zal daarom naar Rusland moeten gaan. Er is plek voor mij op 30 Juli. Het is een risicovolle behandeling maar niks doen met de ziekte ms is geen optie!
Ik wil niet meer bij het meubilair horen en dolgraag weer een vader zijn die niet vermoeid is om met mijn kinderen en kleindkinderen te spelen. Ik wil een man zijn die zijn verantwoordelijkheden weer opzich kan nemen. Daarbij heb ik jullie hulp heel hard nodig! Dus lieve mensen ik vraag jullie om alstublieft te doneren voor mijn behandeling om een beter leven te krijgen. het is 80% kans op verbetering ik wil niet met de vraag zitten 'wat als'. En ik weet dat als ik bij die 20% hoor ik er toch alles aan heb gedaan voor me zelf, mijn kinderen , kleinkinderen en voor mijn vrouw om beter te worden.

Alvast heel erg bedankt voor u donatie! Bent u niet in staat te doneren verspreid dan op zijn minst deze link!  donatie! Bent u niet in staat te doneren verspreid dan op zijn minst deze link! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 450.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.