Help onze lieve jeleni en familie ️

Help onze lieve jeleni en familie ️ | Geld inzamelen
 
 

Op 25 april reist Jeleni met haar moeder naar Santo Domingo voor een tweeweekse vakantie. Na aankomst van een tien uur durende reis komt Jeleni wat sufferig over bij haar moeder en besluiten ze aan te sterken met een hapje eten. Tijdens het eten zag haar moeder dat Jeleni koortsstuipen kreeg en riep meteen om hulp. Na veel paniek en haast komen ze aan bij het ziekenhuis. Jeleni wordt onmiddellijk gereanimeerd en verandert deze vakantie in een nachtmerrie. 

De arts vertelde dat Jeleni aan de beademing werd geplaatst omdat ze te weinig zuurstof heeft gehad. De koortsstuip is veroorzaakt door een bacterie die ze heeft meegenomen vanuit nederland. Het eten kwam tijdens deze koortsstuip omhoog en is uiteindelijk terecht gekomen in haar longen. Dit heeft ervoor gezorgd dat Jeleni te weinig zuurstof kreeg met als gevolg dat ze nu hersenschade heeft.

Op dit moment ligt Jeleni op de intensive care en te vechten voor haar leven. Voor Jeleni en moeder is dit een hele zware en onzekere periode waarin zij veel steun en hoop zoeken bij elkaar en God. 

De verzekering dekt niet al de kosten in het buitenland. Denk aan: de ziekenhuiskosten, verblijfkosten voor moeder en kind, nabehandelingen voor jeleni en vervoer om terug te kunnen keren naar Nederland. De ziekenhuiskosten zijn op dit moment erg opgelopen. 

Je kan je voorstellen hoeveel stress dit allemaal meebrengt. Om Jeleni en haar moeder wat te helpen zijn we deze actie begonnen, zodat wij kunnen bijdragen aan deze kosten.

Graag willen wij je vragen of je wilt doneren, al is het maar een klein bedrag. Alle beetjes helpen! Moeder en dochter zullen jou voor eeuwig dankbaar zijn.
Ook willen we je vragen om deze link te delen met jullie familie, vrienden en kennissen.

Jeleni Winklaar
18-05-2022

Jeleni is nu een aantal dagen uit het ziekenhuis en krijgt veel therapie elke dag gaat ze een stap voor uit. onze gebeden zijn gehoord. jeleni en mama zijn jullie zo dankbaar voor alles god is goed   god zegen jullie allemaal heel veel liefde van jeleni en mama 😘


Jeleni Winklaar
04-05-2022

Vandaag hebben we goede nieuws gehad dat jeleni van de IC mag.Jeleni mag naar een normale kamer en haar moeder kan 24/7 met haar zijn.  Jeleni begint langzaam wakker te worden maar is nog niet in staat om normaal te functioneren. Ze zal alles opnieuw moeten leren zoals eten, praten , lopen etc. Op dit moment rust ze veel en blijven we bidden voor haar herstel. 

De arts heeft aangegeven dat we pas de beschadiging goed in kaart kunnen brengen wanneer Jeleni meer kan. Ze hebben nu aangeven dat ze jeleni de aankomende 3/4 dagen onder observatie houden.Als jeleni stabiel is mag ze dus mee naar een appartement in Santo Domingo met een zuster die 24/7 aanwezig zal zijn. We hebben een lijst gekregen met de benodigdheden die we moeten aanschaffen om Jeleni te verzorgen. God is zo krachtig! In deze periode hebben we zo veel gebeden en we zijn gehoord.  Dit is de eerste dag dat mama bij jeleni mag slapen en jeleni voelde gelijk de liefde van haar moeder.. God is de dokter van alle dokters alles op zijn tempo.   
Jeleni lacht vandaag voor het eerst geloof in hem hij zal je nooit laten vallen 🙏🏽 We zijn er nog niet maar stap voor stap komen we er.

Moeder zal elke keer een update geven om jullie op de hoogte te stellen van Jeleni haar gezondheid.

Moeder wil names jeleni jullie allemaal bedanken! De hele wereld heeft zoveel liefde gegeven in zoveel verschillende vormen. Nogmaals god zegen jullie allemaal en bedankt dat jullie ons niet alleen hebben gelaten! 

jeleni en mama ❤️


Jeleni Winklaar
30-04-2022

jeleni heeft hersenen beschadiging opgelopen ze kunnen alleen nog niet zien in hoe ver. jeleni is gister geopereerd ze hebben een buisje in haar keel gezet de bedoeling is dat zij zelfstandig gaat ademen zodat de zuurstof haar hersenen triggeren  ze is nu nog op de intensieve care want ze heeft koorts en ligt nog aan de beademing via haar keel. de bedoeling is om van de beademing af te komen.  jeleni haar hersenen en longen zijn op dit moment nog opgezet jeleni is ook niet in staat om normaal te functioneren. op dit moment zijn haar ogen open alleen kan ze niet focussen.

als moeder en familie van jeleni willen wij jullie uit de grond van onze hart bedanken. ik heb vaak zulke acties voor bij zien komen waar ik zelf ook doneer nooit gedacht dat dit me zelf zou overkomen. voor iedereen die in een moeilijke situatie zit weet je bent nooit alleen ik voel alle liefde van iedereen god zegen jullie allemaal ❤️


3010 donaties
€ 35.614,00
Doel: € 30.000,00
118%