Help onze Bailey | Geld inzamelen
 
 

Help onze Bailey

Help ons alsjeblieft ons meisje gezond te maken..

Beste dierenliefhebbers,

Wij onze lieve Bailey is afgelopen 17 augustus nierfalen geconstateerd. Dit is voor ons een echte schok, want buiten een beetje overgewicht was er nooit iets met haar aan de hand. Ze houdt gewoon erg veel van eten.

Afgelopen vrijdag ochtend 17 augustus kwam ik beneden en kwam Bailey niet net zoals normaal gesproken op de krabpaal naast de deur gesprongen. Ze bleef heel rustig op haar kussen liggen kijken naar mij Er kwam een klein miauwtje vanaf en ook van haar eten wilde ze niks hebben.. Toen wist ik dat het mis was. Rechtstreeks naar de dierenarts maar klinisch werd ze helemaal goedgekeurd. Ik mocht een bloedonderzoek laten doen of haar weer mee terug naar huis nemen. Ik heb gekozen voor het bloedonderzoek want mijn gevoel zei dat het niet juist was

Haar nierwaarden bleken te hoog voornamelijk haar creatine gehalte. Deze moet onder de 140 blijven, maar is nu hoger dan 600. Na een echo bleekken haar nieren gestuwd te zijn en zijn er niersteentjes gevonden. Ze is het hele weekend gespoeld met behulp van een infuus. Haar nieren zagen er op de echo een stuk beter uit, Minder stuwing en geen ontstekingen, maar het creatine gehalte was niet gedaald. Onze kroelkont ligt nu nog aan het infuus en we hopen op het beste..

Ze is nog steeds ontzettend knuffelig en alert. Als je haar ziet zou je denken dat er niks aan de hand is de artsen hopen dan ook dat door middel van spoelen de nieren weer beter gaan functioneren. Juist omdat ze nog zo alert is een gezond oogt willen ze de behandeling door laten lopen. Echter gaat het erg in de kosten lopen. Ik hoop dat jullie ons willen helpen om onze Bailey de kans te geven om te herstellen . Elk bedrag is welkom. Het helpt ons om de behandeling nog wat langer door te laten lopen en zo haar levenskans te vergroten.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.