Help ons vluchtelingen uit Oekraïne ophalen

Help ons vluchtelingen uit Oekraïne ophalen | Geld inzamelen
 
 

Hallo,

Mijn naam is Wouter van den Heuvel, eigenaar van touringcarbedrijf Look-Tours en taxibedrijf W van den Heuvel B.V. uit Benthuizen. In het weekend van 25/03/2022 naar 28/03/2022 gaan wij, Look Tours en Taxi W. van den Heuvel uit Benthuizen, met meerdere bussen op vrijwillige basis naar Polen om Oekraïense vluchtelingen op te halen en naar Nederland te brengen. Eerder deze week is er ook al een bus van ons naar Polen geweest en heeft hier een familie opgehaald die deels doof waren. Onze chauffeurs zetten zich als vrijwilliger in om de voertuigen te besturen.  

Deze inwoners van Oekraïne zijn gevlucht of moet vluchten als gevolg van de Russische barbarij. De schrijnende beelden die we elke dag zien getuigen van  niets ontziende gruweldaden. Onderdak/huisvesting wordt geregeld door gemeenten, voor het transport naar Nederland kunnen wij wat betekenen.

Om de brandstof, tolkosten en overnachtingskosten van € 2500,- (per reis) te kunnen betalen is de hulp van uw onderneming nodig. Help ons helpen en draag uw steentje bij.

We zijn, zoals velen andere, geschrokken van de situatie in Oekraïne en willen de mensen die hier het hardst door getroffen zijn helpen.

Geheel kosteloos stellen wij een bus en de chauffeurs beschikbaar. Onze chauffeurs melden zich na het horen dat we hier over nadenken allemaal om zich aan te melden om te rijden. Onze wil is er dus, maar we hebben hulp nodig om het werkelijkheid te maken!

Vandaar dat we op zoek zijn naar donaties om de reis te bekostigen. 

 

Bedankt voor je steun!

 

wouter van den Heuvel
29-03-2022

De bussen zijn gisteravond (28-3) teruggekomen uit Polen. In totaal zijn er zo'n 95 mensen opgehaald en naar Nederland gebracht. De mensen waren zeer dankbaar dat ze naar een veilige plek gebracht worden en dat er zoveel goede mensen zijn die helpen. 

Het was dus een succes. En ook de doneeractie was een groot succes. We hebben meer donaties ontvangen dan nodig en zijn dan nu ook druk bezig om nog een rit in te plannen naar Polen om hier mensen op te halen. Via de updates op deze website houden we u hiervan op de hoogte. 

bedankt voor de geweldige steun!

Wouter van den Heuvel

Look Tours/ Taxi w van den Heuvel B.V.


66 donaties
€ 3.307,00
Doel: € 3.500,00
94%