Help ons uit de schulden | Geld inzamelen
 
 

Help ons uit de schulden

Help! Gezin met 2 kinderen in zware financiële problemen!

Lieve lezer! 

Bedankt voor het openen en lezen van deze doneeractie. Waar moeten we beginnen.. door ziekte zijn mijn vrouw in het verleden niet in staat geweest om een gezonde buffer op te bouwen. Ik heb kanker gehad op 18 jarige leeftijd en mijn vrouw heeft persoonlijke problemen gehad door onder andere pesten/treiteren/mishandeling in haar jeugd. 

Na jaren van ellende en hulpverlening waren we eindelijk wat moois aan het opbouwen.. helaas heb ik door mijn ziekte de opleiding niet af kunnen ronden en mijn vrouw ook niet. En komen we nu in de problemen. De (medische/school) rekeningen uit het verleden stapelen zich op. We hebben beiden door ons verleden al een top zorgverzekering nodig, dit betekend bijna 600 euro in de maand aan zorgverzekering. Tel hier het eigen risico etc maar bij op en dat is de helft van ons inkomen. De teller met openstaande rekeningen staat op ruim 7500 euro...

Nu zult u misschien denken.. klopt bij de bank aan voor een lening, maar dat is niet mogelijk omdat ik geen vast, maar een tijdelijk dienstverband heb en een risicofactor ben door mijn verleden. Tevens staat we door de openstaande rekeningen geregistreerd bij de BKR, dus geen instantie verleend ons een cent.

Als we alle achterstanden willen wegwerken hebben we elk steuntje in de rug nodig. Wij zijn op dit moment blij met elke euro die ons helpt om uit de problemen te komen.

Indien u ons wil steunen, dan wordt elke eurocent gebruik om te zorgen dat we de achterstanden kunnen wegwerken en onze kinderen een toekomst kunnen bieden.

met hartelijke dank,

NielsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 7.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.