Help ons schuldvrij | Geld inzamelen
 
 

Help ons schuldvrij

Help ons verder te gaan

Door slechte ding mee gekregen te hebben vanuit huis hebben mijn partner en ik schulden gemaakt. Onze eigen schuld we hadden inderdaad eerder aan de bel moeten trekken. We wisten toen gewoon niet hoe met geld om te gaan. 

Toen ik 17 was ben ik door mijn vader letterlijk uit huis gegooit, reden was omdat ik 's nachts naar mijn vriendin toe ging omdat haar vader een hartaanval heeft gehad. Dit heeft ook de nodige kosten mee gebracht in verband een rechtszaak welke mijn vader heeft aangepannen. 

Nadat eindelijk een lichtje ging branden was helaas het kwaad al geschiet en hadden wij al een best bedrag aan schulden. We woonden toen in Duiven en hebben daar direct aangeklopt bij de schuldhulp verlening van de gemeente. Dit ging goed en ze waren bereid ons te helpen. Toen bijna alles rond was in Duiven hebben ze verzoeken gedaan aan de schuldeissers. Een aantal ging hiermee niet akkoord en toen moest er WSNP aangevraagd worden. Hiervoor zijn we afgewezen omdat de gemeente toen niet alle stukken heeft doorgestuurd. Bezwaar had toen geen zin. 

Echter was het huis welke we huurde veelste duur voor ons en moesten we verhuizen om hier de huur van te kunnen betalen. Zo gezegd zo gedaan, verhuisd naar Arnhem. Arnhem een plek waar de regeling toch heel anders loopt en gelopen is. 

2014 hebben wij aangeklopt bij het BAC in Arnhem. Hier kregen wij toen het advies om ons huidige huis in Arnhem te verlaten en op een kamer te gaan wonen om zo eventuele hogere schulden voor te zijn, wat raar is want als wij op de vlucht zouden slaan zou alles alleen maar erger worden en zouden eventuele regelingen onmogelijk worden omdat je dan in mijn ogen onbetrouwbaar bent. 

Na een hele tijd getouw trek daar ziijn we doorverwezen naar Rijnstad nog zon instantie in Arnhem. Dit bedrijf heeft alles voor ons uitgezocht en net toen we alles rond hadden waren we afgewezen voor schuldhulp omdat mijn partner studeert, en dat mag niet. Terwijl als ze nu gaat werken het voor minder geld doet en later in de problemen kan komen qua werk. 

Wij willen onze toekomstige kinderen graag een goede toekomst geven en ze leren omgaan met geld. En niet hoe wij het geleerd hebben. 

Momenteel zijn we waar kan aan het aflossen. Alleen is het zon gigantisch bedrag dat we hier nog 22 jaar aan vast zouden zitten in het ergste geval.  We proberen nu alles op te lossen maar helaas lukt dit niet. We betalen onze vaste lasten en overige dingen wel normaal en optijd. Alleen dat is niet het enige wat helpt.

Als u ons helpt willen wij beiden graag een tegenprestatie leveren. Bijvoorbeeld schoonmaken, onkruid wieden in uw tuin of een website bouwen voor uw bedrijfje. 

Elk beetje hulp is welkom. We zijn u dankbaar !Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.