Help ons, onze droom waar te maken voor onze zoon!

Help ons, onze droom waar te maken voor onze zoon! | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal,

Wij zijn een gezin vader, moeder en een zoontje van 3.5jaar. Wij zijn boer en boerin met hart en nieren. Onze droom is om een bedrijf te starten met waterbuffels. Wij willen graag dat onze zoon opgroeit in het boeren  bedrijf. Het buitenleven is voor ons heel erg belangrijk en onze zoon is ook graag buiten en wil graag alles leren van het boeren leven. We kunnen niet langer wachten met het bedrijf, ons zoontje kan nu nog mee/op groeien in het bedrijf om de kennis op te doen en de gevaren te zien die mogelijk aanwezig kunnen zijn op het bedrijf.  

Waarom kiezen wij voor de  waterbuffels, wij willen graag een nieuwe uitdaging aan gaan. De waterbuffels geven veel minder liters melk als de gewone melkkoeien. Hier door is het voor ons juist een leuk en zeer leerzame uitdaging.

Waterbuffels zijn circulair in de landbouw en zeer duurzaam.

Enige plus punten zoals wij dit zien:

1.   Door waterbuffels te melken, kunnen we de producten van eigen land halen en dus geen import van krachtvoeders nodig hebben uit het buitenland c.q. Europa.

2.   De waterbuffel word veel ouder dan de reguliere rassen, hier door zijn waterbuffels jarenlang aanwezig op het bedrijf en is het geen weggooi product. Ze kunnen wel 15 á 25 jaar worden.

3.   Ze zijn zeer aanhankelijk, houden van knuffelen en aaien.  zodat je er een mooie band mee kan opbouwen.

4.   De producten zijn zeer zeer duurzaam, de melk bevat  meer calcium, s rijk aan Omega 3 en 6 (gezonde vetten) en bevat meer eiwitten, vitamine A en D.

5.   Veel minder medicatie nodig

Het nadeel van de waterbuffels is de aanschaf. De aanschaf van waterbuffels is best prijzig. Daarom vragen wij jullie hulp om dit te kunnen realiseren. Het gaat om een bedrag van € 420.000,-

Graag willen wij u/jullie bedanken voor u/jullie tijd om dit te lezen. En voor de eventuele donatie.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 420.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.