help ons ons bedrijf te behouden | Geld inzamelen
 
 

help ons ons bedrijf te behouden

bedrijf behouden

goedendag ,

 

ons gezin bestaat uit 3 personen  , mijn man ik en onze dochter van 15 .

mijn man is 10 jaar geleden zijn eigen eenmanszaak begonnen en verhuurd zich aan bouw bedrijven en particulier hij is een echte ouderwetse vakman en kan vrijwel alles in de bouw tot meubels aan toe . hij heeft zijn bedrijfje altijd met veel liefde en plezier gedraaid.

nu zijn wij 2 jaar geleden ecrachter gekomen dat onze oude boekhouder en ronduit gezegd een bende van de boekhouding had gemaakt .zo erg dat wij tegen een faillisement aan zaten , de beste man had ons een ton schuld nagelaten , dit doordat hij zo'n zooitje gemaakt had van onze boekhouding en aangezien wij er zelf geen verstand van hebben vertrouw je de persoon dan dat deze het goed doet . bij ons dus niet het geval .

we hebben nu een regeling bij de gemeente en betalen 1700 euro per maand af dit is een hoog bedrag bovenop de rest van je doorlopende lasten . nu draaien wij al een jaar zo en zolang er geen kink in de kabel komt kunnen we het redden . we gaan niet op vakantie verkopen vaak nee aan onze dochter maar houden ons hoofd boven water . nu is mijn man veranderd van werkgever die wilde hem graag inhuren en ging er op voorruit . nu wil mijn man zijn oude werkgeven niet betalen en zijn wij al weken bezig en worden elke x afgwimpled met smoesjes , ons geld is op en de rekeningen stapelen weer op . ik zelf loop overspannen bij de dokter en zie het af en toe echt niet meer zitten , het is zo oneerlijk . waar je voor werkt behoor je te krijgen tot nu toe hebben we nog niks ontvangen van de oude werkgever . waardoor we geen rekeningen kunnen betalen geen boodschappen kunnen doen en we alleen maar verder in de ellende komen . waar vechten we nog voor denk ik af en toe . elke x weer worden we door een ander onderuit gehaald . ik hoop dat er nog mensen zijn met een hart en willen doneren wij zouden hier echt ontzetten mee geholpen zijn en dankbaar zijn . we zijn helemaal niet van het vragen en hulp aan nemen maar we op t moment weten we het even niet meer .

vriendelijk bedankt alleen al voor het lezen

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 70.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.