Help ons naar het EK in Slovenië!

Help ons naar het EK in Slovenië! | Geld inzamelen
 
 
Help ons naar het EK Master Synchroonzwemmen in Slovenië!

De ZPC Amersfoort synchromasters transformeren dit jaar voor één keer naar titanen tijdens de Titan Swim in Rotterdam! In fantastische outfits van SURFBIKINI.EU zullen wij ten strijde gaan. Wij doen dit om op een ludieke en sportieve wijze geld in te zamelen voor onze deelname aan het EK Master Synchroonzwemmen in Slovenië.
Op zondag 19 augustus gaat ons team strijden in het water. De Titan Swim is afgeleid van de Titan Run. Een parcours dat zo snel mogelijk afgelegd moet worden met verschillende obstakels. Ditmaal dus in onze favoriete omgeving; het water!

Afgelopen augustus hebben wij met ons master synchroonzwemteam een prachtige prestatie neergezet! Wij hebben de 3e plaats op het WK Master Synchroonzwemmen in Boedapest weten te behalen, achter Amerika en Canada in een groot deelnemersveld.

Inmiddels zijn wij volop in training voor het EK Masters in Slovenië, September 2018. We zullen hier deelnemen met 2 solo’s, 1 duet en 1 team.

Zoals misschien inmiddels bekend is, wordt het synchroonzwemmen helaas vaak naar achteren geschoven door de KNZB en haar verenigingen. Onze motivatie ligt echter erg hoog en wij willen dan ook nu heel graag naar het EK in Slovenië en hier een goede prestatie neerzetten. Daar hebben wij uw hulp bij nodig!

Ons team kan uw bijdrage goed gebruiken om de kosten zo laag mogelijk te houden. In ruil daarvoor willen wij met ons team een goede tijd neerzetten op de Titan Swim op 19 augustus. Wilt u ons helpen om ook nu een prachtige prestatie neer te zetten op een groot internationaal event? Doneer dan nu !!

Wilt u meer informatie, of wilt u een grotere donatie doen in ruil voor een andere tegenprestatie? (Denk hierbij aan een clinic, of uitingen via onze socialmedia kanalen) Neem dan via onze Facebook pagina ZPC Amersfoort Synchromasters contact met ons op.

 

Kijk via onze YouTube link naar de vlogs van afgelopen WK om een indruk van ons team te krijgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
54 donaties
€ 1.205,00
Doel: € 3.000,00
40%

Deze actie is gesloten.