help ons mobiel worden | Geld inzamelen
 
 

help ons mobiel worden

Help ons naar buiten te kunnen gaan!

Hallo

Ik ben patricia een alleenstaande moeder van een zoontje van 3. Al vanaf dat mijn kleine man 4 maanden was sta ik er helemaal alleen voor.

Financieel gaat het absoluut niet goed. Op alleen mijn arbeidsongeschiktheids uitkering kan ik de eindjes net aan elkaar knopen.

Ondanks dat houden we ons kop boven water en daar gaat deze actie ook niet om.

Ik heb een chronische pijnziekte en neem dagelijks zware pijnstillers anders worden de kleinste dagelijkse dingen onmogelijk. 

Lopen en fietsen is een drama voor mij. na 10 minuten wil mijn lichaam niet meer. Daardoor komen mijn zoontje en ik heel weinig buiten en gaan we zelden op pad samen. zelfs boodschappen doen is vaak een drama.

ik heb geen auto rijbewijs en een auto onderhouden zit er financieel niet in.

Mijn enige optie om mobiel te worden is een 45 km auto of brommobiel. Helaas zijn ze zelfs tweedehands erg duur. Ik heb wel mijn am rijbewijs dus ik mag in eentje rijden gelukkig.

Een knappe tweedehandse kost al snel 3500 tot 4000 euro.

Vandaar deze crowd funding actie.

Het lijikt me geweldig om gewoon met mijn zoontje naar het bis te kunnen gaan of naar de speeltuin. Vaak als we daar aankomen op de fiets ben ik al hartstikke moe en verga van de pijn dat we snel weer moeten vertrekken. Zelfs dingen zoals naar de huisarts of op bezoek zijn dingen die me vaak een dag kosten om van bij te komen.

ik hoop op deze manier een stapje dichterbij een normale leven te komen waarbij mijn zoontje en ik vaker buitenshuis leuke dingen kunnen doen zonder afhankelijk te zijn van anderen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00
Doel: € 4.000,00
0%