Help ons met de badkamer

Help ons met de badkamer | Geld inzamelen
 
 

Goedendag ,

 

ik en mijn vriendin zijn december vorig jaar verhuist en een nieuwe uitdaging aan gegaan in een andere stad emmen waar we met plezier wonen ,

mijn vriendin die werd in januari zwanger en we krijgen een dochter alleen hadden het er 2 moeten zijn dat was een flinke klap maar ze hebben het nu wel een plaatsje kunnen geven het vervelend aan dit is dat we pas verhuist zijn en nog flink moesten verbouwen en mijn vriendin die soms wel kon werken in de zorg met korte shiften maar niet voor lang en moest rusten voor de zwangerschap waar we ontzettend blij mee zijn en volop in verwachting nu 35 weken hoogzwanger.

Ik heb me best gedaan om alles te verbouwen en zelf ook te werken maar nadat onze inkomens er 1 minder werd hebben we het probleem dat onze badkamer nog niet klaar is en we verwachten onze dochter snel en dat geeft ons enorm stress en bezorgheid over hoe we dat gaan doen want financieel komen we er niet uit !

Onze badkamer ziet er dan ook niet uit en we douchen nu in een bad en de vloer is amper beloopbaar en met een baby is dit ook niet te doen !

nou wilde ik jullie op hulp vragen met een bijdrage of mischien iemand die ons kan helpen ermee ?

de tegels moeten geplaats worden en er moet een douche en wasbak komen en dan zijn we al super gelukkig voor ons en onze dochter dan !

Ik ben niet het beste in het vertellen van de situatie maar we hebbben wel echt hulp nodig bij deze stressvolle situatie en moeilijke tijd ,

bedankt voor het lezen en hoop dat mischien iemand iets voor ons kan betekenen!

 

alvast bedankt Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.