Help ons mee! Steun gehandicapten in Israël | Geld inzamelen
 
 

Help ons mee! Steun gehandicapten in Israël

Steun gehandicapten in Israël door te doneren!

Hoi!

Goed dat je kijkt bij deze actie! Wij zijn Jonieke, Jane, Caroline, Janneke, Marijke, Bastine, Jolien, Pauline en Lisette. We volgen de opleiding Sociaal Werk op het Hoornbeeck College te Rotterdam. 

Een week geleden heeft stichting Jemima een lezing gehouden bij ons op school. Jemima is een stichting in Israël die zorg geeft aan gehandicapte kinderen, die niet altijd volledig worden geaccepteerd in het land.

Wij willen voor deze organisatie geld ophalen om de bewoners te kunnen voorzien van de nodige hulpmiddelen. Bovendien wint de groep die het meeste geld op heeft gehaald een reis naar Israël, om zo ook de organisatie te bezoeken! 

De organisatie richt zich op het verlenen van zorg aan mensen met een verstandelijke beperking op de Westbank. Lokale medewerkers verlenen de zorg vanuit hun christelijke bewogenheid en professionaliteit. Zij werken samen met (deskundige) vrijwilligers uit het buitenland, waaronder Nederland. 

Barmhartigheid en ontwikkeling zijn de speerpunten in de zorg. Vanuit een warme en veilige omgeving worden de bewoners gestimuleerd om hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Het ritme en de leermomenten uit het dagelijks leven zijn hulpmiddelen om zorg, therapie en ervaringsleren te integreren.

Genoeg reden om wat te doneren, groot of klein. We hopen dat we met elkaar een mooi bedrag op kunnen halen! 

Kijk voor meer informatie over Jemima op: https://www.jemima.nl.

 

Jane van der Hoek
29-09-2018

Bedankt voor jullie bijdrage, we waarderen het enorm! 


 

Laat een reactie achter

84 donaties
€ 1.542,00
Doel: € 5.000,00
30%

Deze actie is gesloten.