Help ons kinderen in de vluchtelingenkampen helpen | Geld inzamelen
 
 

Help ons kinderen in de vluchtelingenkampen helpen

Onze missie is om binnen Europa, middels het uitzenden van onze vrijwilligers naar diverse

Vooral nu het vluchtelingenitem niet meer zo specifiek in het nieuws is willen wij dit probleem blijven aankaarten. 

Duizenden kinderen zitten, met of zonder ouders, in vluchtelingenkampen in Griekenland te wachten op registratie. Dit kan nog maanden duren... Dit betekent de winter door in een tent, zonder warm water en zonder goede voeding. 

Wij willen deze mensen blijven helpen ! 

Door het opzetten van missies naar deze kampen kunnen wij hier mbv vrijwilligers voedsel, kleding en andere zaken uitdelen om het leven voor hen iets makkelijker te maken...

Donaties zijn daarom van harte welkom.

Het streven is om met de missiegroepen per dag voedsel te distribueren, naast het uitdelen van kleding, geven van EHBO en het verzorgen van kinderactiviteiten. Per kamp bekijken we wat de speciale behoeften zijn en kopen dit lokaal in.


Wilt u ook meehelpen? U kunt ook doneren voor deze missies op bankrekening NL14SNSB0925794775. Live for Lives heeft een ANBI status.

Natuurlijk is onze aanwezigheid al een doel op zich. Het geeft de mensen een sprankje hoop en we willen laten weten, dat zij nog niet vergeten zijn.
Een luisterend oor bieden, een knuffel, een glimlach. Aandacht en liefde.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.