Help ons bij armoedebestrijding.

Help ons bij armoedebestrijding. | Geld inzamelen
 
 
939000 Nederlanders leven in armoede..

In het kader van armoedebestrijding zouden wij graag uw hulp vragen voor het opzetten van een kringloop project, waarin recycling en duurzaamheid centraal komen te staan, zodat we regionaal de minder bedeelden kunnen ondersteunen.

Omdat ik persoonlijk van mening ben dat veel kringloop winkels in ons land te commercieel zijn ingesteld en hierdoor de maatschappelijke functie ten behoeve van de aller armste uit onze samenleving dusdanig komt te vervallen, willen wij werken zonder winst oog merk waarin alles direct terug kan vloeien naar de plaatselijke bevolking.

Omdat er in Nederland te veel sluimerende armoede is terwijl er anderzijds te veel goederen, voedsel en kleding in overvloed word weggegooid zouden we op basis van dit gegeven een levensvatbaar bedrijf willen opzetten wat mensen daadwerkelijk kan helpen bij het rondkomen van de maand.

Ook zijn we voornemens om voedsel in te gaan zamelen wat niet meer verkocht kan worden door lokale ondernemers, en dit beschikbaar te stellen in de vorm van voedselpakketten voor bij stands gezinnen.

Op lange termijn hopen wij plaats te kunnen bieden aan een repair-cafe, het creëren van banen en dagbestedingstrajecten zodat we hiermee ook sociale functies kunnen vervullen.

Het geheel staat nog in de kinderschoenen maar we zouden graag een beroep willen doen op de mensen die wat zouden willen  bijdragen. Alle kleine beetjes helpen. Wij zijn u dankbaar !

Samen maken we het verschil. Door elkaar, Voor elkaar ! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 35.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.