Help ons aub ons huisje te behouden | Geld inzamelen
 
 

Help ons aub ons huisje te behouden

Help ons aub ons huisje te behouden, elke bijdrage kan ons helpen.

Goedemiddag allemaal,

ik zal in het kort omschrijven wie ik ben en waarvoor ik met spoed een bedrag bij elkaar moet verzamelen om mijn woning te kunnen behouden, en ik hoop dat iemand het kan missen, iets zou kunnen bijstand om ons te helpen.

Mijn naam is Julia, ik heb 2 prachtige dochtertjes van 4 en 5 jaar. Ze gaan inmiddels allebei naar school dichtbij ons huisje.

helaas zijn ik en hun pappa sinds een paar maanden uit elkaar, en hebben wij een tijdje hier en daar moeten verblijven omdat hun pappa de woning niet uit wilde.

ivm mijn kleintjes hun veiligheid, kon ik helaas niet in de woning blijven met de vader erbij. Ik heb ze van een grote afstand af elke ochtend naar school moeten brengen en halen, want ik verbleef niet in de buurt. Nou konden we gelukkig sindsdien 2 weken geleden de woning weer in die overigens in een puinhoop is achtergelaten, maar heb ik bericht ontvangen van een hoop deurwaarders ivm vaste lasten die mijn ex partner niet heeft betaald in de tijd dat hij hier verbleef (4 maanden). Dit was huur,stroom,tv, water.. een hoop om voor mij in mijn eentje af te lossen, ik heb inmiddels een hoop kunnen wegwerken, maar een erg hoog salaris heb ik niet. Het geen waar ik het meest van geschrokken ben is dat ik een verzoek tot ontbinding van het huurcontract heb gekregen nav de huur achterstand.

ik heb hierbij alles geprobeerd, van een advocaat, tot contact met de deurwaarder, en de verhuurder om mijn situatie en onmacht hierin uit te leggen en het belang van mijn kleintjes die hierin erg belangrijk is. Mede ivm de school waarop ze zitten. Maar helaas is het voor mij niet mogelijk om de schuld weg te werken.

vandaar dat ik iets doe wat totaal buiten mijn comfort

zone ligt... maar ik zie geen andere optie gezien ik verder geen naasten heb die me kunnen helpen.

ik wil u graag vragen om een bijdrage te leveren, zodat ik de schuld kan betalen en we in ons huisje mogen blijven. 4 mei is de uitspraak vn de zitting , en ik hoop voor die tijd een groot deel te hebben kunnen betalen.

ik ben u  dan meer dan hartstikke dankbaar! En zal U uiteraard op de hoogte houden.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.