Help ons Alda s laatste wens uitkomen | Geld inzamelen
 
 

Help ons Alda s laatste wens uitkomen


Wat als .........

Wat als je vrouw ernstig ziek wordt?
De liefde van je leven, de vrouw die van jou een vader heeft gemaakt. Zij die altijd klaar voor je staat, waar je lief en leed mee deelt. Met wie je samen aan de zijlijn staat om zo met alle trots je kinderen en kleinkinderen te zien opgroeien.
Wat als ze er straks niet meer is?

Wat als je moeder ernstig ziek wordt?
Je moeder die je met al haar liefde heeft opgevoed, je steun en toeverlaat, zij waar je altijd terecht kunt wanneer je het moeilijk hebt of juist wanneer je de eerste leuke berichten in je leven wilt delen..
Wat als ze er straks niet meer is?

Wat als je oma ernstig ziek wordt?
Je oma die vanaf dag 1 super trots op je is, daar waar het voelt als een tweede thuis, maar waar je net wat meer mag dan thuis. 
Wat als ze er straks niet meer is?

Deze vragen wil je niet stellen, hier wil je gewoon niet aan denken!! Je vrouw, moeder, oma hoort gewoon oud te worden. Gewoon zoals het hoort!! Helaas is dit niet voor familie Maas in Deurne. Zij zitten plotseling uit het niets in deze rollercoaster.. 

Nog maar een paar weken geleden werd Alda(65) ziek.. een griepje dachten ze. Na wat onderzoeken in het ziekenhuis vonden ze een plekje op haar alvleesklier. Vol positiviteit ging Alda het traject in want ze hadden immers in het ziekenhuis gezegd (tot 5x toe!!) dat het niet uitgezaaid was. Ze konden het er volgens de artsen volledig uitsnijden maar het zou wel een zware operatie worden. Alda heeft qua gezondheid voor veel zware vuren gestaan dus dit kon ze zeker ook nog wel aan als dit haar leven gaat redden en ze daarna weer lekker kan genieten van het leven met al haar geliefden dan was het het zeker waard! 
Alda werd meegenomen naar de ok en vol spanning zaten haar naasten te wachten op goed nieuws want het blijft uiteraard een hele spannende operatie.. 
Tot ineens de telefoon overging.. de arts die vertelt dat de kanker toch uitgezaaid is en dus de operatie niet meer nodig is. 
De donkerste dag uit het leven van familie Maas.. want wat nu? 

Dit wil je niet, dit wil niemand. En waarom? Waarom zo’n lieve vrouw, een vrouw die voor alles en iedereen klaar staat. Zichzelf wegcijfert en vooral anderen hun geluk wenst.. 
Daarom ben ik deze doneeractie begonnen, voor Alda! 
Haar grootste wens is om met heel haar gezin en kleinkinderen naar Disneyland Parijs te gaan. Dit heeft ze ooit geroepen maar in haar achterhoofd wist ze ook dat dit haast onmogelijk is ook omdat ze het financieel niet breed hebben. Nog een paar jaar tot haar pensioen en dan konden ze gaan sparen. Dat was haar vooruitzicht maar helaas, zolang heeft Alda niet. Volgens de artsen heeft ze nog 3,5 maand tenzij ze een lichte chemokuur aan kan dan zou ze nog 8,5 maand in ons midden kunnen blijven. 
Dit is zo oneerlijk, en ik vind het zo ontzettend erg voor mijn schoonzus Peggy en voor haar zus en broer, ik weet hoe belangrijk hun moeder voor hun is. Mijn neefje en nichtje hebben een geweldige oma en zo is ze ook voor haar andere 2 kleinzonen. Ze is een super lieve vrouw voor Gerard, ze zijn samen 1 team.. dit jaar zijn ze 45 jaar getrouwd, hopelijk mogen ze deze dag samen nog vieren.. mijn hart breekt bij de gedachte wanneer ze afscheid van elkaar moeten gaan nemen..

Ik hoop dat we deze doneeractie van de grond krijgen, ik hoop dat jullie een bedrag voor Alda willen overmaken. Maakt niet uit hoeveel, alle beetjes helpen! Ik hoop dat er genoeg opgehaald wordt zodat ze met zijn allen naar Disneyland Parijs kunnen en dat er nog een buffertje overblijft voor haar man. Zodat ze geen financiële zorgen meer heeft voordat ze haar geliefden verlaat. Maar wat ik vooral hoop is dat ze dan minder zorgen/stress heeft en zo nog meer tijd mag krijgen met al haar geliefden om haar heen.. 

Wat als jullie doneren? 

Dan laten jullie een droom uitkomen, een droom van een vrouw, moeder en oma die enorm dankbaar zal zijn! 

Alvast vriendelijk bedankt!

Namens Jirana en familie Maas 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

126 donaties
€ 3.520,00
Doel: € 15.000,00
23% / 79 dagen te gaan