Help ons aan een nieuw begin.

Help ons aan een nieuw begin. | Geld inzamelen
 
 
Opstapje naar een betere toekomst.

Hallo allemaal,

 


Als ik kijk op deze site , en zie wat er allemaal voorbij komt aan doneer acties dan stelt die van mij misschien helemaal niet zo veel voor, 
maar wil het toch proberen omdat ik vooral mijn kinderen een nieuw begin en een beter leven gun.

Ik ben een moeder van drie kinderen , een zoon van 11 een dochter van 9 en een zoontje van 2.

Ikzelf ben 28 en heb een vriend van 31 jaar. Mijn vriend loopt nu sinds mei dit jaar in de ziektewet , omdat die psygchische klachten kreeg rondom het hele corona gebeuren.
Hij krijgt maar een deel van zijn loon uitgekeerd, en we hebben een bijstandsuitkering die in zijn geheel naar mijn bewindvoerder gaat.
Ik sta onder bewind en mijn vriend niet, dit is omdat ik schulden heb uit een vorige relatie die ook veroorzaakt zijn door mijn ex. 
Ik was net 18 geworden en werd toen al gedwongen een eigen bedrijf op mijn naam te nemen, omdat mijn ex hoge belastingschulden had. 
Hij had schulden gemaakt die op mijn naam stonden, en na de breuk dus ook mijn probleem waren. 
Hierdoor is het ontzettend moeilijk aangezien er gewoon echt niks overblijft aan geld om kapotte dingen te vervangen zoals een koelkast, een droger , 
een andere vloer omdat de huidige bol staat van het vocht, een trap die al zolang als ik hier woon (7 jaar ) kaal is omdat er geen geld is om deze fatsoenlijk te bekleden. 
We wonen in een bouwval, en zou me kinderen zo graag een jeugd willen geven die ze zich willen herinneren na de vele ellende die ze hebben meegemaakt in hun leven.
We weet dat er veel meer gezinnen zijn die zo moeten leven, maar wie niet waagt, die niet wint.

En ik zou hierna , dus wanneer mijn /ons leven weer een beetje op orde is ook graag andere mensen willen helpen , die net als ons te kampen hebben met het feit dat er gewoon geen geld is voor een beetje een normaal leven , meubels of cadeautjes als het om de feestdagen gaat , want nogmaals ik weet dat ik niet alleen ben , en dat meer gezinnen heel hard hulp nodig hebben .


Als u overweegt om een donatie te doen is het fijn te weten waar het voor gebruikt zal worden!

 

de hoogtse prioroteiten zijn:

een andere vloer, bekleding voor de trap, en nieuwe /andere koelkast combi want de vriezer is ook stuk, een droger( kleding van 5 mensen past niet op het wasrekje),
en het grofvuil (je moet hier geld betalen om het grofvuil te laten komen, me vriend mag niet auto rijden vanwege meerdere psychoses, 
en de hele schuur staat vol met kapotte spullen zoals een bank en een bed en nog veel meer.
Het zou al zoveel lucht geven als dat opgeruimd en netjes is.

En voor het geld wat overblijft, zal ik een stichting oprichten voor gezinnen die net als wij geen hulp of geld krijgen voor nieuwe spulletjes .


Het zou zoveel voor mij/ons betekenen als jullie of degene die mijn verhaal wil lezen me een beetje kunnen helpen,
er komt veel op me af de laatste jaren, en meerdere instanties laten ons in de steek.

 


We zullen je/u eeuwig dankbaar zijn !

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.