Help ons aan een leuke vloerbekleding | Geld inzamelen
 
 

Help ons aan een leuke vloerbekleding

Hallo,

Wij zijn een gezin bestaande uit vier personen, man, vrouw en twee kleine kinderen.

Momenteel wonen wij in een kleine huurwoning(houten vloeren) waar veel aan mankeert. O.a. Last van schimmel, naaktslakken en kleine slaapkamers. Aan de schimmel en naaktslakken probleem in huis is een aantal dingen geprobeert maar het helpt zeer weinig. Wij hebben daarom ook besloten dat we willen verhuizen.

Onze gezondheid laat het ook niet toe om te blijven wonen en de te kleine slaapkamers ook niet. De slaapkamer van onze zoon past net een 1 persoonsbed in en dan is de kamer vol. Dit is voor hem niet leuk en niet te doen, er kan geen kleding kast in. Ook hebben we heel veel met hem mee gemaakt toen hij is geboren. Het eerste levenjaar meer ziekenhuis gezien met hem dan thuis(hij is nu 1,5 jaar).

We willen graag een nieuw begin maken om te kunnen genieten van onze kinderen en als gezin. Wij hebben een grotere woning toegewezen gekregen maar er is momenteel geen geld voor de aankleding van de vloer(laminaat, vloerbedekking, vinyl of iets dergelijks) door de reiskosten van en naar het ziekenhuis.

Daarom deze actie. Help ons alstublieft om dit voor elkaar te krijgen zodat we kunnen genieten en leven als gezinnetje! Dat ook onze kinderen, echt kinderen kunnen zijn met elk een leuke slaapkamer. 

Bedankt alvast,

Veel liefs van Madelon Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.