Help ons aan een huis

Help ons aan een huis | Geld inzamelen
 
 

Na 6 jaar zoeken weten wij het niet meer. Vanaf 18 jaar ingeschreven en nog steeds geen succes met woning zoeken. Wij zijn radeloos wij moeten binnen iets meer dan 6 maanden uit onze woning maar geen zicht op hulp. Geen urgentie vanuit de gemeente.

 

6 jaar geleden ben ik dakloos geworden omdat mijn vader mij uit huis heeft gezet omdat ik een relatie met een meisje heb. Ik ben zelf streng christelijke opgevoed. Ik kon dus ook geen hulp vragen bij mijn familie. Ik heb gelukkig tijdelijk onderdak gezocht en bij verschillende plekken onderkomen gekregen. Na ongeveer 2 jaar op verschillende plekken te hebben gewoond kon ik terecht bij een studentenwoning. Ik had geen recht op studiefinanciering omdat mijn vader genoeg verdiende. Nu na 6 jaar heb ik 2 opleidingen afgerond en ben ik bezig met mijn 3e opleiding alleen mag ik dus niet meer in mijn studenten woning wonen omdat ik een duale opleiding doe en geen voltijd. Nu is dus eigelijk mijn keus om te stoppen met deze opleiding en een voltijd opleiding te doen of dakloos raken. Ik wil dit niet want het is echt mijn droombaan met uitzicht op een vastcontract.

Wij hebben niemand om ons heen die kan helpen. Ik niet genoeg maandinkomen om iets te kunnen huren. Alleen sociale huurwoning. 

Ik heb geen idee of dit helpt maar kan het altijd proberen. Het geld word gespaard voor een eventuele hypotheek als dit mogelijk is. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.