Help ons aan de juiste zorg voor yoney

Help ons aan de juiste zorg voor yoney | Geld inzamelen
 
 

Lieve allemaal

Ik wil jullie alvast bedankt voor het lezen van dit lange bericht. Ook ga ik wat doen wat ik nooit had durfde, maar nu draait het niet meer om mij. #HELPYONEY

Op de onderstaande foto's staat mijn zusje. Yoney. Zij is 18 jaar, zoals jullie kunnen zien is zij ziek. Maar dat is een ziekte wat wij zien.. van binnen zit een veel ergere ziekte wat wij niet kunnen zien maar wat de oorzaak is van veel ellende. Als ik het zo op moet noemen is het een : eetstoornis, dwangstoornis angststoornis en een hele zware depressie. 

Voor Yoney is het leven helaas niet zo leuk. Wat als gevolg had dat ze er heel vaak uit wou stappen. Ik dank God elke dag dat zij nog bij ons is. 

Yoney wilt toch nog ergens leven, alleen niet zoals ze nu leeft. 18 jaar en helemaal op.

Sinds haar 15e lopen we al bij instanties waar we van kastje naar de muur worden gestuurd wat nu heeft geleid tot we kunnen yoney niet meer helpen ivm haar gewicht omdat ze bang zijn voor iets waardoor wij de instantie verantwoordelijk voor kunnen houden. Nou ik kan een boek schrijven over hoe erg de zorg in Nederland is en hoe hypocriet en alles wordt bepaald door mannetjes met geld die haar niet eens kennen, maar dat is op moment niet mijn insteek. 

Gelukkig hebben wij een alternatieve zorg gevonden die met open armen yoney wilt ontvangen en ook al een sterke plan op tafel heeft liggen, hun zien, horen en voelen yoney aan.

Alleen die behandeling gaat rond de 50000 euro kosten en kunnen wij dat niet zo even ophoesten.

Zoals je misschien wel verwacht krijgen wij ook 0,0 euro van de gemeente. Wij hebben al het bedenkelijke geprobeerd om maar ergens geld uit een potje te krijgen maar helaas. Afkeuring naar afkeuring.

Voor ons is Yoney haar leven enorm kostbaar en doen wij er alles aan om bedrag te komen wat wij nodig hebben.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.