Help ons aan boxen en verbetering van de manege | Geld inzamelen
 
 

Help ons aan boxen en verbetering van de manege

Manege helpen bij boxen en paarden

hallo!

 

wij zijn een kleinschalige manege / pension in Amsterdam die mensen van jong en oud wil laten kennis maken met paarden. Als de meeste personen aan paardrijden denken, is het vaak een dure sport. Dit hoeft niet! Wij bieden lessen voor een maand bedrag varierend van €25,- of tot de 60,00 per maand. Onze paarden staan nog op stand en dit willen wij graag veranderen! We hebben helaas een aantal jonge paarden in de verkoop staan om zo ook geld binnen te krijgen, en met jullie hulp erbij kunnen wij voor onze paarden prachtige boxen maken. Dat is ons doel van de actie, we willen allereerst graag boxen en van het extraatje wat we dan krijgen laten wij onze trailer opknappen en zullen er nieuwe zadels worden aangeschaft voor een aantal paarden.

onze paarden kunnen zomers de hele dag naar buiten lekker op 3 grote stukken land die wij hebben. De paddock ( groot zandoppervlak) voor de wintermaanden is in de maak. Wilt u een keer kennis met ons komen maken? Kom gerust langs. 

Wij zouden het erg op prijs stellen als u dit bericht voor ons zou willen delen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

19 donaties
€ 330,00
Doel: € 10.000,00
3%