Help ongeneeslijk zieke Sabrina | Geld inzamelen
 
 

Help ongeneeslijk zieke Sabrina

Help ongeneeslijk zieke Sabrina en gezin naar Disney land Parijs.

Misschien kennen jullie deze geweldige vrouw wel. De ongeneselijk zieke Sabrina en haar gezin deden mee aan het programma paleis voor een prikkie. En wat waren hun dankbaar! 

Mijn moederhart brak toen ik haar verhaal hoorde.. Sabrina weet niet hoelang ze nog te leven heeft en haar enigste wens is om herinneren te maken met haar man en drie kinderen! 

Toen ik met haar in contact kwam en vertelde dat ik haar heel graag wilde helpen zei ze dat ze geen wensen voor haar zelf had. Ze helpt liever andere dan dat ze zelf geholpen word.

Na veel doorvragen vertelde ze dat haar gezin het wel geweldig leek om naar euro Disney te gaan. Maar dat ze er simpelweg gewoon geen geld voor hebben. 

Nu heb ik besloten om geld in te zamelen om hun een paar geweldige dagen in Disney land Parijs te geven met vervoer en al! 

Ik hoop dat er mensen zijn die mij hierbij kunnen helpen en een donatie willen doen voor dit geweldig lieve gezin. Want wat een bijzonder en liefdevol gezin is dit!! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

122 donaties
€ 1.605,00
Doel: € 6.000,00
26% / 181 dagen te gaan