Help ongeneeslijk zieke Sabrina

Help ongeneeslijk zieke Sabrina | Geld inzamelen
 
 
Help ongeneeslijk zieke Sabrina en gezin naar Disney land Parijs.

 

UPDATE DONEERACTIE!! 🎉

De reis naar Disneyland is geboekt! Bij het geweldige reisbureau TravelXL dorestad. Dankzij TRAVELXL DORESTAD en SUNNYCARS heeft de familie pothof ook nog eens vervoer van en naar Disney!
Ik wil iedereen ontzettend BEDANKEN, ongelofelijk dat er zoveel lieve mensen zijn die hebben gedoneerd.
Of het nou 5 euro was of 250.. ik ben iedereen zo dankbaar! 🙏🏻
Ik weet zeker dat ze een geweldige paar dagen tegemoet gaan.
Natuurlijk mag er nog steeds gedoneerd worden zodat ze een leuk zakcentje hebben voor Disney


Liefs, Emily 🌸

 

 

Misschien kennen jullie deze geweldige vrouw wel. De ongeneselijk zieke Sabrina en haar gezin deden mee aan het programma paleis voor een prikkie. En wat waren hun dankbaar! 

Mijn moederhart brak toen ik haar verhaal hoorde.. Sabrina weet niet hoelang ze nog te leven heeft en haar enigste wens is om herinneren te maken met haar man en drie kinderen! 

Toen ik met haar in contact kwam en vertelde dat ik haar heel graag wilde helpen zei ze dat ze geen wensen voor haar zelf had. Ze helpt liever andere dan dat ze zelf geholpen word.

Na veel doorvragen vertelde ze dat haar gezin het wel geweldig leek om naar euro Disney te gaan. Maar dat ze er simpelweg gewoon geen geld voor hebben. 

Nu heb ik besloten om geld in te zamelen om hun een paar geweldige dagen in Disney land Parijs te geven met vervoer en al! 

Ik hoop dat er mensen zijn die mij hierbij kunnen helpen en een donatie willen doen voor dit geweldig lieve gezin. Want wat een bijzonder en liefdevol gezin is dit!! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

236 donaties
€ 3.460,00
Doel: € 6.000,00
57%

Deze actie is gesloten.