Help onderdak te blijven behouden | Geld inzamelen
 
 

Help onderdak te blijven behouden

Uithuisplaatsing

Hallo allemaal

 

Mijn dochter en ik zijn voor een maand geleden verlaten door haar vader zonder enkele reden gehoord te hebben, hierna hebben wij ook niks meer van hem gezien of gehoord. 

Mijn ex regelde alle financiën, hierop vertrouwde ik ook volledig. Tot op gisteren, ik ontving een brief van deurwaarder flanderijn met de mededeling dat wij uit huis gezet zouden worden, ik heb natuurlijk gelijk gebeld en kreeg te horen dat mijn ex al enige tijd geen huur meer heeft betaald. Ik vroeg hiervoor een betaalregeling aan omdat ik als alleenstaande moeder/student het niet in 1 keer kan betalen. De betaalregeling was niet meer mogelijk omdat mijn ex dit een aantal keer heeft afgesproken en hij zich hier niet aan heeft gehouden. Het enige wat ons nog kan redden is om het bedrag van €3904,81 binnen nu en 15 dagen te betalen. 

Ik kan dit niet in 1 keer betalen en na veel vragen, instanties etc gebeld is het niet meer mogelijk het nog te redden omdat ook dit mijn ex al is ondergaan en zich er daarna van heeft afgezonderd. De enige optie is dus betalen in 1 keer, ik kan dit helaas in mijn omgeving ook van niemand lenen. Daarom ben ik deze doneeractie gestart in de hoop dat jullie mij en mijn 8 jaar oude dochter kunnen helpen. 

Alles helpt ons, en ik ben erg dankbaar voor alles waarin wij worden geholpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.905,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.