Help oma aan een haarstuk! | Geld inzamelen
 
 

Help oma aan een haarstuk!

Alopecia androgenetica en de noodzaak tot een haarstukje.

Oma heeft altijd veel tijd en aandacht aan haar uiterlijk besteed. Inmiddels heeft zij sinds een aantal jaar last van Alopecia waardoor haar haar steeds dunner wordt. Inmiddels begint haar hoofdhuid goed zichtbaar te worden en is het bijna met mooi fohnen niet meer te verbergen.  Oma voelt zich hierbij behoorlijk onzeker. 

Oma is dan ook zelf op zoek gegaan naar mogelijkheden om er toch voor haar gevoel nog goed uit te kunnen zien en kwam hierbij uit op een haarstukje. Helaas is het voor haar te duur om aan te schaffen aangezien zij en opa van alleen een AOW moeten rond komen. 

Het haarstukje kost rond de 2100 euro en zal 4 keer per jaar bijgewerkt moeten worden wat ook de nodige hoge kosten met zich mee  brengt.  

Ik zou oma haar laatste jaren gelukkig willen zien met zichzelf en zou dan ook graag geld inzamelen om voor oma een haarstuk mogelijk te maken. Met dit bedrag zal zij dan ook de aankomende jaren het haar bij kunnen laten werken.  

Laten wij met zijn alle de handen in één slaan en samen ervoor zorgen dat oma nog jaren lang kan genieten van haar mooie haar, opa en het leven!

Alle kleine beetjes helpen!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.