Help om ons huis te mogen behouden

Help om ons huis te mogen behouden | Geld inzamelen
 
 
Help alstublieft een gezin met een zoontje van 2

Helaas heeft Nederland een krom rechtsysteem. Men kan je zomaar uit je huis zetten doordat er bijv een schuld is ontstaan etc. 

Met man en macht hebben wij alles uit de kast gehaald om tot een oplossing te kunnen komen. Betalingsregeling voorgesteld, loonbeslag, een lening aanvragen maar dit wordt meteen afgeketst en nu willen ze ons het huis uitzetten.

Ik plaats dit bericht omdat ik ten einde raad ben. Ik vraag nu echt hulp aan iedereen.
Het zit namelijk zo, binnen een paar weken kunnen wij ons huis kwijtraken :(

Om het even uit te leggen, mijn man had 2 jaar geleden een eigen bedrijf opgestart. Samen met nog iemand (die een eigen klusbedrijf heeft) hadden ze een loods gehuurd om spullen in op te kunnen slaan. Op een dag was mijn man in de loods en er liep een man voorbij en die bleef stilstaan en naar de loods kijken. Hij kwam naar binnen en vroeg of mijn man een gedeelte verhuurde omdat hij ruimte zocht voor zijn tropische vogels. Hij zei dat het pand niet van hem was maar dat hij het kon overleggen met de huureigenaar. Die ging ermee akkoord en die zou een contract regelen( dit is helaas nooit gebeurd). Mijn man was een poosje niet in de loods geweest en werd op een dag gebeld door de huureigenaar en die vertelde dat er een hennepkwekerij was ontdekt in de loods :( . De tropische vogelman had dus een hennepkwekerij opgericht. Die is tot op heden spoorloos.

Mijn man was er helemaal van ontdaan en zijn gezondheid(Diabetes type 2) ging achteruit door deze vreselijke situatie en heeft per direct zijn bedrijf stopgezet. Mijn man wilde om de tafel gaan met de huureigenaar om het contract te laten ontbinden maar de huureigenaar sloeg ineens om. Hij zou mijn man voor de rechter slepen en dit is ook gebeurd. De jongen waarmee hij de loods huurde die is tot op heden ook spoorloos. Deze jongen bleek nooit een kopie van zijn legitimatiebewijs te hebben afgegeven dus er zijn geen adresgegevens bekend en alles wordt bij mijn man neergelegd. Helaas heeft hij een slechte advocaat gehad waardoor hij de zaak had verloren en er wordt een bedrag van €44000 euro geeist. :( Dit bedrag bestaat uit schadevergoeding en alle maanden huur van het contract die tot februari 2020 loopt. Dit hebben wij helaas niet in 1 keer en wilden een betalingsregeling treffen. Daar ging hij niet mee akkoord en het is van kwaad tot erger geworden en hij heeft ons huis in beslag laten nemen en binnen een paar weken kan het zijn dat wij uit ons huis moeten :'(

Wij zijn overal bezig om een lening aan te kunnen vragen maar ivm mijn wga uitkering wordt er heel moeilijk gedaan. Schuldhulpverlening heeft geprobeerd ons te helpen maar de schuldeiser wil daar niks van weten. Het aanvechten kan ook niet meer, we waren toch ondanks de slechte ervaring met de eerdere advocaat, naar een andere advocaat gegaan en die zei dat we toen net te laat waren om in hoger beroep te kunnen gaan want anders hadden wij de zaak kunnen winnen.
Ik wil niet voor de feestdagen zo uit huis gezet worden met mijn zoontje van 2 :'( 

Even voor de duidelijkheid nog, mijn man had een koeriersbedrijf opgericht en de loods gebruikte hij om spullen in op te kunnen slaan. Hij was een poosje niet in de loods geweest omdat er geen werk was een aantal weken. Dus dat is de reden waarom hij een poosje niet in de loods is geweest. De loods bestond uit 2 verdiepingen en de 3e man die erbij was gekomen had de bovenverdieping gehuurd. En ja helaas is mijn man veels te goedgelovig en vertrouwt hij mensen op hun woord( nu dus niet meer) Hij had inderdaad tropische vogels geplaatst maar helaas daarachter zat een hok met hennep :( de hypotheekverstrekker is al bezig met een makelaar om het huis te koop te laten zetten dus vandaar dat er nu spoed achter zit. Het huis is dus niet alleen maar in beslag genomen maar er gaat ook echt wat gebeuren als we geen oplossing hebben. We willen strijden om ons huis te mogen behouden. ❤️

Wij willen ons huis absoluut niet kwijtraken. Ik heb een zoontje van 2 jaar die een stabiele basis nodig heeft. De schuldeiser eist een bedrag van €44.000,- euro en wil het per direct hebben.

Ik heb dit soort dingen nog nooit gedaan en heb altijd zelf voor geld gezorgd. Nu ben ik ten einde raad en vraag om hulp. Ik wil graag de kerst met mijn zoontje doorbrengen in ons huis.

Al zou het maar een gedeelte zijn, dat helpt ons al een stuk verder.

Mijn dank is groot (L)

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 175,00
Doel: € 44.000,00
0%

Deze actie is gesloten.