Help Oekraïense kinderen aan een nieuw toekomst

Help Oekraïense kinderen aan een nieuw toekomst | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal..


Wij zijn bezig via meerdere wegen en kanalen met inzamelingsacties voor de Oekraïense kinderen..


De kinderen die in Oekraïne de gruwelijkheden hebben meegemaakt zijn getekend voor het leven. Sommige zijn zelfs hun familie kwijtgeraakt en zullen in een kindertehuis terecht komen.
Maar ook zijn er nog steeds kinderen aanwezig in het oorlogsgebied, zij kunnen niet vluchten omdat de Russen op de loer liggen. We hebben allemaal de talloze beelden gezien dat ze zelfs de burgers het moeten ontgelden. Deze oorlogsmisdaden is onacceptabel, echter kunnen wij er zelf weinig aan veranderen.


het enigste wat wij kunnen doen vanuit hier is de mensen helpen die het enorm hard nodig hebben, en zoveel mogelijk mensen redden.


Wij willen graag de kinderen van alle leeftijden helpen waar wij kunnen.
De kinderen die daar nog zijn willen we bekijken wat de mogelijkheden zijn om ze daar zsm weg te krijgen, ook aan het grensgebied! De kinderen die helemaal alleen de grens proberen te bereiken doordat ze geen familie meer hebben, zijn een prooi voor mensenhandelaren. Door het hele gebeuren wat ze meemaken, hebben deze kinderen vertrouwen in de zogenaamde helpende mensen. Wij willen proberen te voorkomen dat deze kinderen in de verkeerde handen vallen..
Wij willen onderdak regelen voor de kinderen die dat nu nog niet hebben. De opvangplaatsen wat door de overheid zijn geregeld zitten allemaal vol, daardoor willen wij zelf opvanglocaties realiseren.. Hiervoor willen wij een huiselijke situatie proberen te creëren en hulp inschakelen van mensen die opgeleid zijn om met dit soort situaties om te gaan. Hierdoor willen wij de kinderen o.a een veilige plek bieden en liefdevol verzorgen. Ze helpen dit hele gebeuren een plekje te geven en hun zich te laten focussen op de toekomst in veiligheid en geborgenheid.


Om dit goed te kunnen laten verlopen hebben wij uw hulp nodig. Dankzij uw donatie zorgen wij ervoor dat deze kindjes een goede toekomst zullen hebben en de beste zorg zullen krijgen voor o.a trauma verwerking..


Onze dank is enorm voor alle hulp die wij zullen krijgen klein en groot dat maakt niet uit. Het gebaar is het belangrijkste ❤️


LiefsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.