Nog 1 keer naar opa. | Geld inzamelen
 
 

Nog 1 keer naar opa.

Wij hebben hulp nodig om naar opa in Amerika te gaan.

Hallo allemaal.

Jaren geleden werd ik verliefd op een Navajo indiaan. We kregen een lange afstandsrelatie en een zoon (nu 8) en hoopte dat we uiteindelijk bij elkaar zouden kunnen zijn in Amerika of Nederland. Helaas is die droom door allerlei redenen niet haalbaar en zijn we uit elkaar. Zoon is dus half Navajo en zijn Amerikaanse familie woont in Arizona.

Nu is het zo dat zijn opa een jaar geleden ziek is geworden waar hij helaas niet van genezen zal. Zijn situatie wordt alleen maar erger en we weten niet hoelang hij nog heeft.  Opa en mijn zoon zouden elkaar heel graag nog 1 keer willen zien. Leuke dingen doen met opa (voor wat hij aankan) en mooie herinneringen maken. Zoon heeft maar 1 opa, zijn andere opa is al lang geleden overleden.

Helaas hebben we niet veel geld en kunnen we amper wat sparen, daarom vraag ik jullie hulp. Ik kan helaas niet werken, ik ben volledig afgekeurd. (Ik klaag verder niet hoor, ben blij dat ik een dak boven mijn hoofd heb en brood op de plank ) Opa en oma hebben 500 euro voor ons gespaard, dus een begin is er.

Als jullie ons willen volgen en willen weten of we het gaan halen en hoe ons bezoek dan wordt, kunnen jullie een vriendschapsverzoek doen op facebook. Jullie kunnen ons vinden onder de naam Norah Arizona. We hebben de vlag van Arizona als profielfoto.

Alvast heel erg bedankt!!

Groetjes van Norah en Jathan.

Profielfoto zijn opa en oma, foto twee mijn zoon, foto 3 alleen opa.

 

N. Willemsen
27-08-2018

Het gaat steeds slechter met opa en het breekt mijn hart. Het is zo'n lieve man! 


N. Willemsen
11-08-2018

Anoniem, Anoniem, Henny en Marjan. Harstikke bedankt voor jullie donatie!! Wij hopen ook heel erg dat het gaat lukken. Zal een mooie ervaring voor Jay worden en voor mij natuurlijk :-)


 

Laat een reactie achter

4 donaties
€ 35,00
Doel: € 3.750,00
0%

Deze actie is gesloten.