Geld inzamelen | Help Norah aan haar aangepaste woning.
 
 

Help Norah aan haar aangepaste woning.

Help Norah aan een aangepast THUIS

Hallo Allemaal, 
Wat fijn dat u de tijd neemt om ons verhaal te lezen. 
Hiervoor willen wij u van te voren al bedanken. 

Onze dochter Linda en schoonzoon Edwin hebben samen 4 kleine kanjers. 
Ze hebben  Esper 7 Maura 5 Lone 3 en Norah 2.  Samen vormen zijn de geweldige familie Blok. Helaas is onze kleine Norah ernstig meervoudig gehandicapt. 

Norah is geboren met een gendefect wat er voor gezorgt heeft dat ze flinke hersenbeschadigingen heeft. Motorische en cognitief is Norah erg achter op haar leeftijd. Norah kan bijvoorbeeld niet zitten of kruipen. In de toekomst zal dit betekenen dat Norah rolstoel gebonden gaat zijn, niet zindelijk word of gaat praten.  Haar zicht is ook erg slecht en ze heeft oa moeilijk instelbare epilepsie en cerebrale parese. Norah haar hartje, longen en hersentjes werken niet zoals ze zouden moeten. Waardoor Norah ook vaak in slechte algehele conditie is.  Toen ze Norah mee naar huis kregen was de diagnose erg slecht. En gingen de artsen er vanuit dat Norah niet veel langer te leven had. 

Een verbouwing of verhuizing kost natuurlijk altijd een hele hoop geld. Maar een huis een thuis maken voor een kindje als Norah brengt een hele uitdaging met zich mee. Het huis zal extra moeten worden geisoleerd, er zal vloerverwarming aangelegt moeten worden en de hele benede etage zal opnieuw moeten worden betegeld. In de woning moet ook nog climate control en verduisterende rolluiken geplaatst moeten worden. (climate control moet ervoor zorgen dat Norah lichamelijk in de beste conditie kan blijven. En dat ze zo weinig mogelijk last heeft van temperatuurschommelingen. De rolluiken moeten worden geplaats ivb haar slechtezicht. Norah word nu dagelijks gedrogeerd om haar in slaap te krijgen. Dit zou doormiddel van het dag en nacht licht duidelijker te maken verminderd moeten kunnen worden naar "normale" slaapmedicatie ) Ook in de andere  vertrekken is natuurlijk met 4 kleintjes nog genoeg werk te verzetten. 

De gemeente vergoed enkel de zaken die zij nodig vinden. Echter ligt er een plan wat samen met de kinderarts is opgesteld maar wat zo van tafel is geveegd. Dit omdat Norah echter niet hellemaal binnen de kadertjes past. En haar handicaps op veel verschillende vlakken zit. 

Ons doel is voor om voor Norah en haar broertjes en zusjes van een huis een thuis te maken. Helpt u mee???!!!!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

18 donaties
€ 780,00