Geld inzamelen | Help Nirbhaya met de nieuwe locatie
 
 

Help Nirbhaya met de nieuwe locatie

Steun Nirbhaya bij de inrichting van de nieuwe locatie

De nieuwe locatie van Nirbhaya komt in een nieuw Bewustzijnscentrum aan de Essenbaan 38 te Capelle aan den IJssel. Hier willen we met meerdere collegae ons steentje bijdragen aan een bewustere, gezondere en gelukkigere samenleving.

Er moet behoorlijk geïnvesteerd worden in de workshop/ceremonie ruimte, een badkamer/keuken en de ruimte voor de individuele sessies. Bovendien is de behandeltafel na bijna 5 jaar intensief gebruik toe aan vervanging. Veel materiaal kan vanuit de huidige locatie worden meegenomen, maar de nieuwe ruimte is ruim 7 maal zo groot. 

Nirbhaya heeft de prijzen altijd betaalbaar gehouden en ook de minder bedeelden regelmatig kortingen gegeven. Daardoor is er geen grote gevulde spaarpot en zouden donaties zeer gewaardeerd worden. Dagelijks hebben mensen, die in het reguliere circuit vastlopen met hun fysieke, mentale of emotionele klachten, veel profijt van de behandelingen bij Nirbhaya. Ik wens door middel van de uitbreiding op de nieuwe locatie nog meer mensen en nog beter te kunnen steunen op hun weg naar een bewust, gelukkig en gezond leven.


Wil jij dit steunen? Elke donatie is meer dan welkom en elke donateur maakt ook nog eens kans op een gratis behandeling naar keus.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

26 donaties
€ 1.898,00
Doel: € 7.500,00
25%

Deze actie is gesloten.