Geld inzamelen | Help Nederlands gezin met nieuw huisvesting
 
 

Help Nederlands gezin met nieuw huisvesting

Help Nederlands gezin van 4 personen om weer een huis te krijgen

Beste Mensen,

Wij zijn een grownfunding gestart voor een gezin met vier personen. Wie helpt er mee een gezin weer een huis te krijgen. Gezin van 4 personen die huis is kwijtgeraakt door nare omstandigheden. Ze verblijven op het moment op een chalet park in nederland waar ze in november af moeten. Daarom starten wij deze grownfunding!.

  • Hulp gevraagd aan gemeente ter vergeefs
  • Hulp gevraagd aan kerken die niet kunnen helpen omdat ze niet lid zijn van de kerkgenootschap
  • Hulp gevraagd aan derde die zelf net kunnen leven

Alle opties afgeweest geen van alle opties hebben vruchten afgeworpen daarom hopen wij via deze weg toch hun een huisje te kunnen bieden en om het huisje in te kunnen richten.

 

 

Korte omschrijving van de situatie waarin ze zich nu in bevinden.

Gezin met moeder man dochter 10 jaar zoon 14 jaar namen houden wij voor personelijke reden geheim.

Altijd fijn geleeft in een normale leefomgeving door omstandigheden is alles verloren geraakt. dat vald altijd te helpen maar hun lukt dat niet na alle hulp wat ze hebben ingeschakeld heb dat nog steeds niet gewerkt. nu verblijven ze op een chaletpark in nederland waar zoals iedereen weet niet permanet bewoond mag worden en in november de tijd verstreken is om daar te mogen verblijven. geld om een partuculiere woning te huren ligt niet zo voor de hand een huisinrichting ook niet chalet waar hun nu in verblijven in met inboedel dus zij kunnen ook geen inboedel mee nmenen naar een eventuele nieuwen woning kort om zij moeten alles nieuw kunnen aanschraffen uiteraard hoef dat niet nieuw te zijn !.

anderen punt de park waar zij verblijven is uiters onveilig en wonen mensen die daar niet voor hun zweet voeten zit. Waarneer ons kleine meid aan aanbod krijgt een vriendinentje te laten slapen en zegt waar zij woond word dat direct afgewezen de jongen durft en kan geen vriendjes meenemen om huiswerk te maken om of iets leuks te kunnen doen Daarom doen wij deze grownfunding opzetten met de hoop dat iemand hun wel kunnen helpenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00