Help Natalya! 21 jaar... verbrijzeld gezichtje | Geld inzamelen
 
 

Help Natalya! 21 jaar... verbrijzeld gezichtje

Help Natalya van 21 jaar met verbrijzeld gezicht weer een menswaardig bestaan te leven....

Ik wil heel graag mijn ontzettend dierbare vriend Peter van Loo helpen met geld in te zamelen voor zijn mooie dochter Natalya van Loo (21 jaar) die betrokken is geweest bij een verschrikkelijk ernstig auto ongeluk in Thailand.

Peter is Nederlands maar woont al heel lang in Thailand, Natalya is half Thais half Nederlands en is een Thaise ingezetene.
Het ongeluk is veroorzaakt door een dronken bestuurder. Natalya betreft geen schuld en is het slachtoffer van dit ongeluk geworden door een dronken bestuurder in het verkeer.

Ze heeft verschrikkelijke verwondingen aan haar gezicht, en lichaam. Merendeel van haar gezicht, haar aangezicht, is verbrijzeld.

Haar hele beginnende volwassen leven is , buiten haar schuld om , nu on hold
haar studie, haar carrière, het ambiëren/ nastreven van haar modellencarière, het moeten afslaan van een rol in een film, omdat haar gezicht op t moment wat is opgezwollen’ na een ongeluk...

De directe ,zeer welgestelde, met meer dan genoeg financiele middelen, familie van de dronken bestuurder neemt geen enkele verantwoording, en trekt hun handen hiervan af.
Onder het mom van: dat de bestuurder meerderjarig is en hij het zelf moet oplossen...

Het gevolg is dat deze mensen de familie van Loo opzadelen met een hoop zorgen en een énorme berg van medische rekeningen, die nodig zijn voor de reconstructie van Natalya’s gezichtje.
De eerste reconstructieve operatie van 15 uur is geweest, er moeten nog vele operaties volgen om haar haar gezicht weer terug te geven, op dat ze er in ieder geval, een beetje normaal en menselijk uit gaat zien.

Natalya heeft nog meerdere reconstructieve gespecialiseerde plastische chirurgie en zorg nodig voor wat nu lijkt op 3 jaar of meer...
Ze woont in Thailand en is Thais.
De Thaise wet is zo dat je per ongeluk verzekerd bent voor 1500 US$...de vooruitzichten nu zijn dat de rekeningen zich gaan opstapelen tot 80.000 US$ voor de familie van Loo.

Haar 1e verblijf in het ziekenhuis was gedurende 3 weken op de intensieve care, ze kreeg plastische chirurgie voor de 1e reconstructie, van sinusholtes, boven en onder, na lang overleg met Peter hebben ze geen incisies gemaakt in haar wangen, maar via de bovenkant van haar hoofd in het haar. De sinusholtes onder haar ogen gereconstrueerd door de binnenkant van haar oogleden heen dus ook daar geen lelijke littekens.

1 oog (nog) geen zicht het anders oog met zicht hangt naar beneden deze oogkas moet nog gereconstrueerd worden, haar neus komt later, ademen daar door op dit moment is niet mogelijk, kaken waren ook totaal verbrijzeld, de chirurg heeft echt magische handen want hij heeft ze als het goed is kunnen herstellen. Daardoor zitten haar kaken voor de komende 6 weken op elkaar vast gemaakt. Natuurlijk wil de familie van Loo alles doen om Natalya zelf financieel te helpen voor alle operaties en de operaties die nog gaan komen, maar hun eigen fondsen incl spaargeld zijn op.

Samen zijn we veel sterker en kunnen we veel meer bereiken!

Mijn vraag is; willen jullie samen met mij doneren voor Natalya, en haar familie? Misschien willen jullie dit bericht ook delen in je kennissen en vrienden kring, en hopelijk gaat het dan naar kennissen van kennissen en gaat dit bericht viral, en krijgen we het bedrag bij elkaar om dit meisje haar leven terug te geven en haar en haar familie weer hoop te geven dat het goed komt!

Ik houd jullie op de hoogte hoe het met haar gaat! En hoeveel we met elkaar inzamelen!

Er is een speciale rekening voor haar geopend in Nederland, het geld gaat daar daadwerkelijk naar toe.

NL86INGB0655 7366 11
PAN van Loo
Ovv crowdfunding voor Pan

Ik hoop hoop hoop dat we met zijn allen veel voor haar kunnen doen en dat jullie dit bericht allemaal willen delen.

Dankjewel!
Vanuit mijn hart...

Voor Natalya!
❤️🙏❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

179 donaties
€ 5.365,00
Doel: € 40.000,00
13%