Help Napoleon

Help Napoleon | Geld inzamelen
 
 
Help mee om Napoleon's gebitje te laten saneren!

Napoleon is een hele lieve lapjespoes van bijna 15. Ze woont al enige jaren in een warm liefdevol huisje na in het dierenasiel gezeten te hebben, samen met een andere kat Nayla.

De afgelopen maanden heeft Napoleon veel last van een ontsteking in haar bekje en heeft daardoor moeite met eten ivm pijn. Sindsdien wordt ze om de zoveel weken naar de dierenarts gebracht waar ze checkups krijgt en af en toe een prikje met ontstekingsremmer en een vitamine boost. Echter zal dit steeds minder goed gaan werken en kan ze het op deze manier nog slechts enkele maanden uithouden. De dierenarts stelt een sanering voor omdat dit de hoofdoorzaak van de ontsteking lijkt, maar dit zal ergens tussen de 250-300 euro gaan kosten.

De huidige dierenarts kosten waren afgelopen maanden al hoog, dus we kunnen deze ingreep niet zelf meer bekostigen. Vandaar dat we deze doneeractie opzetten omdat alle extra beetjes helpen! Op de ontsteking na is Napoleon verder nog gezond, vrolijk en actief, dus het zou zonde zijn als dit haar laatste maandjes zijn. Alvast bedankt!

Lody Koehorst
13-12-2018

Napoleon ligt op dit moment onder narcose bij de dierenarts, voor haar gebitsanering.. Ik ben een tikkeltje worried, maar het komt vast goed.

De doneeractie kwam in z'n totaal op 210 euro, iedereen nog hartstikke bedankt! Ik heb er zelf ook nog wat bijgespaard, dus waarschijnlijk komt het goed qua kosten.

Now we wait.....


Lody Koehorst
23-11-2018

Inmiddels staat de teller op 110 euro, hartstikke bedankt voor de bijdragen, echt awesome!

In de tussentijd heeft Napoleon afgelopen week een kuurtje met antibiotica gekregen van de dierenarts, elke dag een half tabletje. En as maandag even een controle om te kijken of het effect heeft gehad. En dan vraag ik ook of ik alvast een offerte kan krijgen voor de sanering van haar gebitje. Tot die tijd even blijven sparen!


20 donaties
€ 210,00
Doel: € 300,00
70%

Deze actie is gesloten.