Help Nacho Salsa beter worden

Help Nacho Salsa beter worden | Geld inzamelen
 
 

Hoi!

Even een (lang) berichtje van Nacho & Salsa ♡ 

Toen wij net verhuisd waren naar onze forever home werden wij na een paard dagen erg ziek. Onze baas nam ons mee naar de dierenarts, hij dacht aan longontsteking, ook hadden we allebei 40 graden koorts en moeite met adem halen. Met medicatie moest het goed komen. Echt op maandag waren we nog steeds niet beter en zijn we weer terug geweest naar de dierenarts. En die kwam tot de conclusie dat wij FIP hebben, kort door de bocht is het katten corona, en als wij geen medicijnen krijgen gaan we hier dood van 😪 en dat willen wij niet! 

(https://mcvoordieren.nl/kennisbank/fip-kat-virus/

Na een behandeling van inmiddels 84 dagen met gemene prikjes zijn wij tot ons verdriet helaas nog steeds niet beter, en hebben wij nog 42 dagen lang medicijnen nodig. Hierna zijn wij als het goed is genezen!

In één flesje zit 5 ml vloeistof en kost €59.- per dag hebben wij met zijn tweeën 4ml nodig en hoe groter wij worden hoe meer medicijnen wij nodig hebben. 

Nu willen wij jou graag namens onze lieve baas om een kleine donatie vragen. Dit om de kosten een beetje te drukken 😇 zodat wij weer helemaal beter kunnen worden ❤Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.