Help Mustapha zijn verplegerstudie te voltooien | Geld inzamelen
 
 

Help Mustapha zijn verplegerstudie te voltooien

Inzameling voor trimester 8 het voorlaatste kwartaal. Kosten 543,

Ik ben Ad van Beek en ik ken Mustapha nu al 3 jaar. Toen ik hem op Facebook ontmoette, studeerde hij aan de middelbare school in Banjul dat hij succesvol af was.

Omdat hij geen ouders heeft en erg arm is, betaalde een sponsor zijn studie op de middelbare school.

Na behalen van zijn diploma is hij een opleiding voor verpleger gaan volgen aan de

“American International University
WEST AFRICA
89, Kairaba Avenue, KSMD, P.O.Box 3505, Banjul, The Gambia

Zijn grote wens is om kinderarts te worden.

Ik heb contact opgenomen met de universiteit en men kon me bevestigen dat hij daar studeert.

Mustapha probeert geld te krijgen om zijn studie voort te zetten.

Hij is er al in geslaagd om t/m trimester 7 gesponsord te worden, maar nu heeft hij weer een probleem met de financiering van trimster 8.

Ik hoop dat mensen besluiten om hem te financieren zodat hij zijn opleiding kan afmaken zodat hij een toekomst kan opbouwen en een bijdrage kan leveren aan de opbouw van Gambia.

Facebookpagina van Mustapha voor meer informatie https://www.facebook.com/mustapha.dampha

"Ik ben Mustapha dampha van de GAMBIA Banjul, ik ben een student die op zoek is naar hulp of donaties om mijn onderwijscarrière op het gebied van de verpleging te bevorderen. Ik ben een zeer vastberaden persoon en heel erg gedreven om mijn doelen te behalen. Mijn belangrijkste bron van inspiratie om verpleegster te worden komt voort uit aangeboren verlangen om mensen te helpen en te verzorgen in tijden van nood. Ik ben ook een jonge jongen die gedijt op een uitdaging en ik heb altijd een nieuw doel voor om naar te streven. Dus verpleging past bij mij zoals weinig andere carrières omdat het een heel divers beroep is en ik veel kan leren. Ik heb geen middelen om mijn studie te financieren en Ik heb daarom hulp nodig om mijn universitaire programma te voltooien.

Om trimester 8 te beëindigen heb ik $ 635, - (€ 543, -) nodig.

Update: goed nieuws. Mustapha heeft trimester 7 en opnieuw met goede resultaten voltooid. Dit laat zien dat hij zijn best doet om de training zo goed mogelijk af te ronden. De registratiekosten voor deelname aan de lessen zijn al betaald zodat hij al kan beginnen. Het is jammer dat hij nu geen geld heeft om dit trimester af te maken. We hopen daarom heel hard dat mensen mild zijn en hem steunen. Dus overweeg alsjeblieft hem te ondersteunen.

Mustapha: “Heel erg bedankt voor het helpen zodat ik anderen kan helpen.”Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

2 donaties
€ 45,00
Doel: € 547,00
8%

Deze actie is gesloten.