Help monika aan een nieuwe start.

Help monika aan een nieuwe start. | Geld inzamelen
 
 
LIEVE MENSEN, Help mee om mijn moeder terug een waardig leven te geven!?

Beste mensen,

ik heb artrose overal,Osteoporose...zonder behandeling kan het uw botten zo breekbaar maken als porselijn.die diagnose kreeg ik, monika een 2jaar geleden.IK had steeds erge onder rug pijn, het word steeds erger, een hevige ondraagzame pijn.

Toen ging ik naar het uz gent, ze hebben een driedemensionele scan gemaaky voor mijn rug. daar zien ze alles op . Ik ging naar de volgende consultatie, de specialiest kwam bij mij , ik hoopvol , ik kan u 2 keuzen geven. 1 , of u blijft leven met de steeds erger wordende pijn of u kan een een corset met luchtdruk krijgen die moet mijn bovenrug naar boven duwen zodat de onderkant minder last heeft. HET IS EEN CORSET MET LUCHTPOMPEN. Mijn rug is vanaf staartebeentje , van L5 TOT EN MET L1 IS KAPOT, DRIE BREUKEN EN DIE ZIJN BIJNA GANS  WEG.ik heb een chirurg gevonden die het eventueel wil doen.daarom lieve mensen hoop ik op jullie, om dit te delen en een DONATIE TE DOEN. WANT ALLEEN IS DIT NIET MOGELIJK. HET ZAL ZEKER EEN ZWARE LANGE OPERATIE ZIJN,DAN NOG REVALIDEREN.EN DAN THUIS NAZORG. DUS IK MAG REKENEN OP EEN TOTAAL VAN 15.000 EURO. 

MIJN HOOP LIGT NU IN UW HANDEN , DEEL, DONEER, IK BEN U EEUWIG DANKBAAR. NA MIJN OPERTIE KRIJGEN JULLIE MIJ TE ZIEN VIA FB. HOOP DOET LEVEN....

MET VRIENDELIJK GROETEN STOP IK NU, IK HOU U OP DE HOOGTE.

AUB DEEL EN DONEER VOOR ONZE MOEDER . DANK U, HAAR ZONEN.

ik ben blijven zoeken en in mariamiddelares zou het eventueel kunnen. maar die werkt prive en in ziekenhuis.ik hoop op uw steun,ik ben 46jaar, heb 2 zonen.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.