Help Molly aan haar operatie

Help Molly aan haar operatie | Geld inzamelen
 
 

Hi,

Dit is ontzettend buiten mijn comfort zone, maar ik weet even geen andere optie..

Molly is een kat van 1 jaar en helaas zit het haar niet mee. Ze is van de krabpaal afgevallen en een flinke klap gemaakt. Op dat moment zakte ze door haar achterpootjes en kon ze niet meer lopen. Gelukkig loopt ze nu weer, maar ze heeft er wel iets aan over gehouden. Vandaag (24 mei 2022) ben ik naar het dierenziekenhuis geweest en helaas is de uitslag niet zoals ik had gehoopt. Ze moet aan beide achterpootjes geopereerd worden.

Uitslag: haar beide knieën schieten uit de kom waardoor haar kniebanden nu zijn uitgescheurd en opgerekt. Ook heeft ze zwakke heupen. Dit is voor nu geen nood, maar haar knieën wel. Gelukkig staan haar schenen recht en zit er geen kronkel in. Haar knie zit niet goed in de inkeping waardoor dit een zwakke plek is. Nu moet ze binnen 1 jaar aan beide pootjes geopereerd worden omdat haar kraakbeen nu nog goed is. Wanneer ik de operatie niet doe zal dit een aanslag zijn op haar heupen, dus een wisselwerking krijgen. 

De operatie is een dagopname. Hierna moet ze 6 weken in een honden bench en maken ze daarna weer een foto of het nu goed staat. Na de 6 weken moet ze 2 maanden herstellen en haar spieren weer sterk krijgen. Hierna gaan ze haar andere pootje doen en natuurlijk hetzelfde verhaal.

Helaas zit hier een onwijs prijskaartje aan vast van minimaal €3000. Ik heb dit geld op het moment niet en zie me dit niet binnen enkele maanden gespaard hebben. Ook kan je het bedrag niet in termijnen betalen bij het Dierenziekenhuis. Ik woon alleen in een huurhuis in Rotterdam en ben blij als ik kan sparen voor andere onverwachte uitgaven zoals bijvoorbeeld een kapotte wasmachine of auto. 

Nogmaals dit is ontzettend buiten mijn comfort zone en ik hoop dat ik dmv deze actie wellicht het bedrag zsm bij elkaar kan krijgen. Ik snap dat het om héél veel geld gaat. Mijn oma zei altijd een nee heb je en een ja kan je krijgen, dus bij deze.

Link: https://gofund.me/30682e90

Alvast ontzettend bedankt voor het lezen van mijn bericht!

Liefs,

Molly & IsabelleEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.600,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.