Help Mohamed MS bestrijden | Geld inzamelen
 
 

Help Mohamed MS bestrijden

Mohamed heeft je hulp nodig

Hallo allemaal,

Ik wil graag het verhaal van mijn broer Mohamed delen met jullie.

Mohamed is 31 jaar en heeft sinds hij 6 jaar was Multiple Sclerose.

Als kind was hij zorgeloos en enorm sportief, dit is spijtig genoeg al een tijdje niet meer het geval.

Mohamed heeft niet de juiste begeleiding of medicatie gekregen om te voorkomen dat de ziekte progressief vooruit kan gaan. Nu is het zover gekomen dat Mohamed 100% afhankelijk is van een rolstoel, moeilijkheden heeft met zelfstandig ademen & eten. Hij heeft ook regelmatig last van blaas/long/ en of nierontsteking,...

Nooit heeft deze jongen de juiste steun gekregen in zijn leven en zelden geluk... Hij zou ook graag ooit trouwen en kindjes willen zoals de meeste onder ons. Dit kan enkel als hij ooit geneest. Mohamed is bekend en geliefd bij de meeste mensen omwille van de glimlach die hij ondanks alles steeds opheeft. 

Wij hebben contact opgenomen met het ziekenhuis in Rusland (The A.A. Maximov Department of Hematology and Cellular Therapy) en hij komt in aanmerking voor de stamcellentherapie.


We hebben geprobeerd om het geld zelf bijeen te zamelen, maar tevergeefs. Nu heb ik hem kunnen overtuigen om een oproep openbaar te plaatsen. Ik geloof namelijk dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Doe goed en goed ontmoet jou!

Ik hoop oprecht dat er mensen zijn die hem willen helpen,  laten we allen hopen dat Mohamed ooit weer de oude wordt en geneest!

Bij deze is hij jullie al super dankbaar. 11

DOEL:                                   45.000,00 euro
REKENINGNUMMER:        BE06 0837 6632 1322
NAAM:                                 Mohamed
REFERENTIE:                      MS spaarrekening Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

996 donaties
€ 18.737,00
Doel: € 45.000,00
41%