Help moeder met rugproblematiek aan stabiele auto

Help moeder met rugproblematiek aan stabiele auto | Geld inzamelen
 
 

Als alleenstaande moeder van 3 lieve kinderen, 5 , 6 en 11 jaar kan het soms best zwaar zijn. Dat is geen geheim uiteraard. Helaas heb ik flinke schulden gehad. Maar gelukkig ben ik sinds 1,5 jaar compleet schuldvrij verklaard!! De schulden zijn ontstaan omdat ik vanaf mijn 16de op begeleid wonen werd geplaatst door het pleeggezin waar ik in geplaatst was. Nadat ik 15 jaar thuis mishandeld ben geweest bij mijn eigen moeder. Toen ik 18 jaar werd , begonnen de schulden omdat ik helaas geen enkele vorm van begeleiding kreeg. Op mijn 20ste zwanger geraakt van de vader van mijn kinderen, maar toen werden de schulden alleen maar erger. 28.000 euro schuld ( van de 39.000)  is gemaakt ten tijde van deze 10 jarige relatie. Allemaal op mijn naam terwijl ik niet als enige verantwoordelijk was. In september 2020 ben ik schuldvrij verklaard. Een schone lei !! Dat klinkt mooi ?! Maar helaas, draag ik nog een "enkelband"in de vorm van een negatieve BKR registratie. Ik heb een juridisch bureau ingeschakeld de kredietverstrekkers te vragen deze coderingen te verwijderen. Maar helaas. Ook na het inschakelen van een advocaat was het trekken aan een dood paard. 

Waarom wil ik van die negatieve bkr registratie af? Omdat ik dringend een andere auto nodig heb, een automaat en iets dat stabiel en veilig genoeg is voor mijn kinderen. Maar waarom dan een automaat en geen schakel? Omdat ik ruim 16 jaar aan rugproblematiek lijdt, jaren in de ziektewet/uitkering gezeten tot het punt dat ik in 2019 complete uitval van mijn benen had, lumbaal pseudoradiculair syndroom ( gelukkig van kunnen revalideren ) . Toen mijn relatie met hun vader stuk liep 3 jaar geleden, heb ik veel gewerkte aan mijn lichamelijke gesteldheid omdat ik nu als alleenstaande moeder er MOET zijn voor ze en ik niet meer wil wachten op nog een keer uitval.  Ik heb uiteindelijk de sprong gemaakt om toch weer te gaan werken, want ik ben nooit het type geweest dat genoot van het "niks doen". Met een uitkering valt er niet te sparen, niet veel te bieden voor mijn kinderen. Ik heb een fotostudio geopend in Utrecht ( fotografie is altijd een passie geweest ). Maar helaas rij ik nu rond met een kleine suzuki swift die 17 jaar oud is, met een teller van 225xxx. Die om de paar maanden weer bij de garage staat. Door mijn negatieve BKR codering kan ik geen stabiele auto financial leasen. Een automaat natuurlijk! Door mijn rugproblemen heb ik moeite en pijn bij het indrukken van de koppeling. Dit belemmerd mij dat ik niet veel wegga met de kinderen en daardoor best aan huis gekluistert zit. Het dikke medisch dossier dat ik heb, spreekt voor zich.

Dit betreft mijn prive leven, maar helaas heeft dit ook veel negatief effect op mijn bedrijfsvoering. Ik krijg met regelmaat aanvragen om op locatie fotograferen, soms verre locaties. Doordat ik tijdens spitsuren niet kan file rijden, d.m.v. het TE vaak indrukken van de koppeling. Moet ik vele opdrachten afwijzen.

Ik bespaar het ellende lange verhaal van mijn jeugd en relatie. Omdat ik nu het glas half vol zie, een optimist ben en vooruit wil kijken. Maar het liefst zonder belemmeringen. De BKR registratie zal er nog 3,5 jaar zijn. Dit houd in dat ik tot die tijd het moet doen met dit oude autootje. Die houd het niet zo lang meer vol! Zonder auto leven is helaas geen optie omdat mijn dochter van 11 aan narcolepsie lijd en regelmatig slaapaanvallen heeft. In de auto is dat prima. Maar als wij van het openbaar vervoer moeten gaan leven, is dit enorm sneu voor haar. En genoeg spaargeld voor een stabiele, jongere , automaat auto heb ik helaas niet. 

Ik hoop dat vele kleine donaties kunnen helpen. En anders, heel erg bedankt voor het lezen van mijn verhaal!

Liefs een wanhopige moeder.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.