HELP Moeder Kind in NOOD | Geld inzamelen
 
 

HELP Moeder Kind in NOOD

Alleenstaande moeder met dochter OP ZOEK naar hulp

Heel graag vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Binnenkort krijg ik na een slopende scheiding een sociale huurwoning toe gewezen voor mij en mijn dochtertje. Door de enorme hoge advocaatkosten, heb ik geen geld om mijn woning in te richten. Ik heb nu 24 jaar een WAO uitkering dus werken en extra geld verdienen zit er niet in. Ik heb geen familie dus eventuele ondersteuning is uitgesloten. Met een uitkering kan ik geen geld lenen. Tevens niet omdat ik nog gedeeltelijk aansprakelijk ben voor een koopwoning die onder water staat.

Ik gun mijn dochtertje nu rust en stabiliteit. Haar eigen kamer met een bedje en een roze muur. Een leuke en gezellige meisjeskamer dat elk meisje van 7 verdient.

Ze heeft jarenlang blaasontstekingen gehad en nierbekkenontstekingen met ziekenhuis opnames aan toe. Letterlijk inhouden van spanningen door de ondragelijke situatie. Elke ouder weet dat als het met het kind goed gaat, het met de ouder ook goed gaat en vice versa.

Ik heb in het belang van mijn kind gehandeld. Samen met ons twee vertrekken uit een ellendige situatie. Toe aan ons eigen plekje samen.

Concreet vraag ik inrichtingskosten voor ons huis. Ik heb niets, behalve hoge advocaat schulden om te kunnen scheiden. Ook al heb ik subsidie ontvangen, er blijft een eigen bijdrage. Ik ben bereid om spullen bij een kringloopwinkel aan te schaffen. Het huis moet geschilderd worden, is niet in een hele goede staat. Er hangen geen gordijnen en er ligt niets op de vloer. De tuin komt ook voor rekening van de huurder en dat betekend voor ons veiligheid een schutting en een deur om af te sluiten.

Ik hoop van harte dat er mensen zijn die ons een warm hart toe dragen en ons willen steunen. Dat ik samen met mijn kind weer kan geloven in het goede van het leven, een toekomst.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.