Help Mishandelde Aapies aan een nieuw Begin.

Help Mishandelde Aapies aan een nieuw Begin. | Geld inzamelen
 
 

 

Aapjes die kunstjes doen voor een publiek

Veel aapjes hebben een vreselijk verleden. Ze hebben kunstjes moeten doen, bijvoorbeeld in een circus, of ze moesten kleertjes aan en op de foto gaan met toeristen. Veel mensen vinden het leuk om te zien, maar dit gedrag is niet zonder mishandeling aangeleerd. Deze dingen horen niet bij de aard van aapjes, het is tegen hun natuur in. Veel aapjes krijgen hierdoor psychische problemen.

 

                      Mishandeling.                    

Ze doen aan automutilatie: ze bonken bijvoorbeeld net zo lang met hun hoofd tegen een muur totdat het gaat bloeden. Een ander voorbeeld is in hun eigen handen en voeten bijten, of alleen maar op één plek zitten en heen en weer wiegen.

Veel eigenaren verzorgen hun dieren niet goed, hier hebben ze simpelweg de spullen, kennis en het geld niet voor.

Ik werk met mensen die zich bewust zijn van de intelligentie en liefde van dieren. Mensen die compassie hebben voor dieren en weten dat dieren ook compassie voelen. Ik werk met mensen die zich bewust zijn van de waarde van alle leven en graag de mogelijkheden verkennen die het leven te bieden heeft om geluk en plezier te maken en te delen. Mensen die bereid zijn verder te kijken dan de geijkte wegen aangeven en zich durven open te stellen en zichzelf te verwonderen over alles wat er is! Communiceren met dieren is meer dan het leren en toepassen van een techniek. Het is intuïtief communiceren, communiceren vanuit je hart!

Deze dieren heben aandacht en een omgeving rijk aan voeding en rust nodig, waar zij zich op een mooie speelse manier kunnen herstellen en voortplanten

               U KUNT HET VERSCHL UITMAKEN

Wij hebben uw steun nodig  zodat wij de Apen kunnen helpen een omgeving te scheppen, op een door ons natuurlijke wijze

Wij doen dat door vrutbomen en noten planten tussen de bosrijke omgeving te planten

Ook Creééren wij daarbij voor hun klimrekken, stoeiplekken , Rust en afkoelings plekken met goed drinkwater 

                Zie voorbeeld film                WIJ DANKEN U NAMENS DE APEN,                VAST VOOR U BIJDRAGE              

    

 


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 15,00
Doel: € 7.500,00
0%