HELP MINI CONCERTS VOOR DE OUDEREN

HELP MINI CONCERTS VOOR DE OUDEREN | Geld inzamelen
 
 
MINI CONCERTS VOOR DE OUDEREN BLIJF VEILIG BLIJF GEZOND ️ WE'LL MEET AGAIN

MINI CONCERTS VOOR DE OUDEREN - BLIJF VEILIG 🙏  BLIJF GEZOND ❤️ WE'LL MEET AGAIN

N.a.v. de geheel belangeloze optredens waarbij ik gezongen heb voor meerdere verzorgings/verpleeghuizen in Heerjansdam, Zwijndrecht en Dordrecht, waarvan het Maxjournaal verslag heeft gedaan, (TV uitzending MAX Ouderenjournaal van afgelopen dinsdag 2 april)       HIERBIJ MIJN VRAAG?

Lieve vrienden en relaties,

Ik krijg op het moment vele verzoeken vanuit mijn netwerk met de volgende vraag? Kan je ook bij mijn moeder of vader optreden in het verzorgings/verpleeghuis om de eenzaamheid daar te verzachten en hun een hart onder de riem te steken!

Natuurlijk wil ik met alle liefde daar gehoor aan geven. Het is het minste wat je kunt doen voor ouderen in deze eenzame en onzekere periode! Muziek verbindt, geeft hoop en troost!

Deze optredens vinden plaats op de binnenplaats/tuin of op de parkeerplaats buiten voor de verzorgins & verpleeghuizen. Uiteraard op veilige afstand voor zowel de artiesten als het personeel. Om de optredens te realiseren hebben wij uw hulp hard nodig! Zodat de kosten voor techniek en logistiek betaald kunnen worden. Tevens is het de bedoeling om diverse collega - artiesten te vragen belangeloos mee te werken. (alleen onkosten worden vergoed).

Wij hopen dat een ieder die iets kan en wil doneren, deze aktie zal ondersteunen?

Het streven is de komende 8 weken zoveel mogelijk mini-concerten te verzorgen! Met de optie om na die 8 weken te verlengen. Het repertoire wordt hierop aangepast en we eindigen met You'll never walk alone en We'll meet again. De beelden worden gedeeld op de diversen social media kanalen.

Wilt u ons helpen om de ouderen een hart onder de riem te steken?

Bijzonder veel dank voor uw moeite en steun,

BLIJF VEILIG & BLIJF GEZOND

VEEL LIEFS LOU❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.