Help Milo 1 jaar oud weer lopen. | Geld inzamelen
 
 

Help Milo 1 jaar oud weer lopen.

Wie helpt Milo aan protheses?

Lieve milo is 3 weken geleden gevallen en heeft daarbij zijn beide voorpoten gebroken.

Er moest een ingrijpende operatie aan te pas komen waarbij er schroefjes en plaatjes werden gebruikt om zijn pootjes te repareren. De operatie verliep goed en Milo werd gespalkt met verband er omheen. Hier moest hij 3 weken mee herstellen waarna de spalkjes eraf gehaald konden worden en hij zonder spalkjes verder zou herstellen.

Onze grootste nachtmerrie werd echter werkelijkheid op het moment dat de spalkjes en het verband eraf mochten. Beide pootjes waren te strak gespalkt geweest waardoor beide pootjes waren begonnen met afsterven. Het rechterpootje was niet meer te redden en moest zo snel mogelijk geamputeerd worden (zo'n 70%). Het linkerpootje had een gescheurde operatiewond die gehecht moest worden en twee afgestorven teentjes moesten worden geamputeerd. De dierenartsen hebben er alles aan gedaan om het linkerpootje te redden. Dit is gelukt, maar wel met nog maar twee teentjes waar hij de rest van zijn leven op kan steunen aangezien hij de twee buitenste kwijt is.

Omdat Milo net 1 jaar is geworden, blij en levendig is en vooralsnog niet veel snapte van de ernst van zijn situatie, wilde wij alles uit de kast halen om deze lieverd nog een mooie toekomst te bieden. Veel mensen (waaronder de arts) zouden hem al in hebben laten slapen, maar vanwege zijn persoonlijkheid en hoe hij zich ondanks de ellende zo blij gedroeg, hebben wij besloten door te knokken. 

Het resultaat is een keeshondje met dezelfde persoonlijkheid, maar een ander uiterlijk en dus een zware beperking ten opzichte van andere hondjes.

 

Op dit moment huppelt Milo voorzichtig rond op 3 pootjes en willen we hem dat laaste extraatje geven zodat hij ook zijn stompje weer kan gebruiken. Hij zal 1 prothese nodig hebben. Dit echter gaat echter erg veel geld kosten, wat wij na al die hoge rekeningen buiten onze verzekering om, niet meer kunnen betalen. Deze kosten zijn zo precies mogelijk uitgerekend en komen op €1,400 euro. 

De operatie kosten werden deels vergoed door onze verzekering. Echter kwamen we door het hoge bedrag meteen aan onze max betreft financiele dekking bij OHRA waarna we alle kosten zelf moesten betalen. 

Alle kleine beetjes zijn welkom en met uw hulp kunnen wij de prothese aanschaffen en een deel van de hoge operatie kosten betalen.

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

44 donaties
€ 772,00

Deze actie is gesloten.