Help mijn zoon beter worden | Geld inzamelen
 
 

Help mijn zoon beter worden

help mijn zoon beter worden door stamceltransplantatie

Hallo ik zal mij even voorstellen, ik ben Liset van Berkel en vraag hulp voor mijn zoon Stefan Hamers die progressieve MS heeft

Mijn hulpvraag is ondersteuning om deze ziekte te overwinnen.
Hij had net een heel goed lopend bedrijf gestart en heeft hierdoor alles moeten verkopen, zijn huis, auto’s en bedrijf, dus eigenlijk alles.

Dit geld willen wij gebruiken voor een stamcel behandeling in het buitenland .de reis en het verblijf van 28 dagen om de agressieve MS van mijn zoon te behandelen

Binnen een half jaar is hij ondanks de meerdere vormen van medicijnen heel hard achteruit gegaan en zie hem nog steeds achteruit gaan.
Ik ben bang hem kwijt te raken, zij het door de ziekte als dat hij zichzelf iets aandoet, dit heeft hij al een keer geprobeerd maar is gelukkig op het nippertje gered door zijn broer, gelukkig hebben wij hem nog en willen hem graag zolang mogelijk houden.
Inmiddels heeft hij een beneden woning omdat trap lopen heel erg moeilijk is en heeft hij een scootmobiel om weer een beetje zelfstandigheid terug te krijgen

Helaas wordt er in Nederland geen stamcel transplantatie gedaan bij MS patiënten en moeten wij uitwijken naar het buitenland.
Inmiddels hebben wij een goede kliniek gevonden maar daar is een hoop geld voor nodig en dat heb ik niet.
Het bedrag waar het om gaat is € 60.000,00 en hoop dat op deze manier bij elkaar te krijgen met hulp van iedereen.
Op deze manier hoop ik mijn zoon weer zijn leven terug te geven en dat hij weer vrolijkheid en zonneschijn gaat krijgen.

Ik hoop op uw hulp.

Met vriendelijke groet,

Liset van BerkelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

22 donaties
€ 620,00
Doel: € 60.000,00
1%