Geld inzamelen | Help mijn wens uitkomen a.u.b !
 
 

Help mijn wens uitkomen a.u.b !

Verloren liefde

Beste mensen,

Ik ben een man van 45 jaar. Ik ben nooit getrouwd geweest en ben vrijgezel. Werk heb ik ook niet, ik zit in de wao. De reden hiervan is dat ik in 2003 een ernstige auto ongeluk heb meegemaakt.

Ik heb een wens. Mijn wens heeft met een vrouw te maken, haar naam is Mira. Ik zal wat meer hierover vertellen:

In het jaar 1991 begon ik een relatie met Mira, zij is van Indonesisch afkomst. Begin van het relatie was ik 18 jaar oud en Mira was 16. De relatie ging erg goed. Maar na een tijdje begon de relatie te wankelen. De reden hiervan was dat Mira nog bij haar ouders woonde en ik niet met haar vader kon opschieten. Hij was een alcholist, een raar vent die altijd en op alles boos was. In het jaar 1998 heb ik samen met Mira besloten om na 7 jaar verkering een tijdje uit elkaar te gaan. En dat terwijl we nog erg veel van elkaar hielden.

Na 2 maanden (nadat we tijdelijk uit elkaar zijn gegaan) kreeg ik opeens van Mira te horen dat haar vader en moeder hebben besloten om te emigreren naar hun geboorteland Indonesië. Mira ging ook mee, zij was het enige kind en wilde daardoor bij haar moeder zijn wegens de alcoholverslaving van haar vader. Dit nieuws was als een bom ingeslagen bij mij. Ik werd boos, boos omdat zij ook meeging naar Indonesië. Door mijn boosheid deed ik alsof het me niets kon schelen dat ze wegging en dat vond Mira heel erg waardoor zij dan weer boos op mij werd. Maar al was ik boos, van binnenuit ging ik kapot, ik hield nog teveel van haar om haar te verliezen. We hebben hierna geen contact meer met elkaar opgezocht en daardoor hebben we ook geen contactgegevens met elkaar kunnen verwisselen. Later vertrok Mira met haar ouders naar Indonesië.

Nu zijn we in het jaar 2018. Het is 20 jaar geleden dat we uit elkaar zijn gegaan. Ik heb in deze 20 jaar niets meer van Mira gehoord. Ik heb na Mira nooit een vaste relatie meer gehad. Ik heb altijd geleefd met Mira in mijn gedachten. Er is in deze 20 jaar niet één dag voorbij gegaan zonder dat ik aan haar te hebben gedacht. Ikzelf ben geadopteerd, ik heb nooit echte liefde gekend, ook niet van mijn adoptieouders. Liefde heb ik voor het eerst gevoeld toen ik samen met Mira was. Ik droom regelmatig over Mira. Het is een heel raar droom die ik niet begrijp. De droom is elke keer hetzelfde. In mijn droom heb ik en Mira nog steeds een relatie maar Mira weet dat niet. Raar he? Dit droom ik nou echt elke keer, al 20 jaar lang. Misschien is het zo'n droom omdat we eigenlijk nooit echt uitgemaakt hebben voordat ze emigreerde naar Indonesië, we waren tijdelijk uit elkaar gegaan en hielden nog erg veel van elkaar. Als we het echt uit hadden gemaakt dan had ik dit gevoel over haar niet. Maar nu is het alsof het hoofdstuk nooit is afgesloten. Ik leef met het gevoel van; dat je iemand kwijt bent geraakt terwijl je nog erg veel van haar houdt.

Naarmate ik ouder wordt des te meer ons relatie van toen meer en meer op een droom lijkt. Ik word steed ouder en weet niet wat morgen brengt. De gedachte ; "stel je eens voor dat ik niet meer zou leven zonder dat ik Mira nog één keer te hebben gezien," maakt mij echt erg en erg verdrietig.

Ik heb verschillende mogelijkheden geprobeerd om haar te vinden. Bijvoorbeeld via Facebook, Instagram enz. Maar noppes. Misschien heeft Mira wel ooit geprobeerd om contact met mij op te nemen, dat weet ik niet, want nadat zij naar Indonesië vertrok is mijn woonadres en telefoonnummer verandert.

Nu wil ik nog even terug komen op mijn wens, mijn wens is dat ik naar Indonesië wil reizen om Mira te zoeken. Ik weet waar ik ongeveer moet zoeken in Indonesië. Ik wil haar nog één keer zien, niet om een relatie te beginnen of om (mocht ze in Indonesië een relatie hebben) haar relatie daar te verpesten. Ik wil haar zo graag zien en ik wil weten hoe het met haar gaat. Zo kan ik misschien het hoofdstuk tussen ons sluiten (wat nooit gesloten is geweest) zodat ik verder kan met mijn leven en zij met die van haar.

Voor deze wens heb ik u donatie nodig. Help mij alstublieft. Deze manier van donaties vragen is mijn enige kans om mijn wens uit te laten komen.

Ik wil u alvast van harte bedanken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.