Geld inzamelen | Help Mijn Vrouw.
 

Help Mijn Vrouw.

Help Mijn Vrouw!!

Mijn Vrouw en ik zijn gezegend met 3 wolken van dochters (3, 6 en 9 jaar oud).

Bij alledrie de bevallingen moest een keizersnede worden toegepast waardoor haar buikspieren dusdanig zijn opgerekt en losgekomen(diastase)dat ze haar buik onmogelijk weggetraind krijgt.

Elke avond misselijk en nergens meer toe in staat zijn, en haar kelderende eigenwaarde, zijn echt een hele domper en een belasting voor ons gezinsleven.

Ze sport geruime tijd bij obesitas centre nederland zonder enig resultaat.

Sporten kan nog een tijdje totdat de buik zo in de weg gaat zitten dat ook dit niet meer kan, en ze moet echt blijven sporten vanwege haar diabetes type 2.

De zorg verzekering (C.Z.) heeft haar reeds 2 maal geweigerd omdat haar B.M.I. te hoog is(31.2)...tja, als je spieren loszitten kun je geen vet meer verbranden...maar ze zijn doof voor rede.

Bij een B.M.I. van 30 of lager zou ze geholpen worden....dus een ledemaat afsnijden zou een oplossing kunnen zijn...:-)

Reden waarom we dit zelf niet kunnen betalen?

Ik ben zelf de afgelopen 4 jaar erg ziek geweest waardoor ons inkomen drastisch daalde.

Gedurende deze periode heeft zij haar eigen leven laten vallen om voor mij te zorgen, waar ik haar heel dankbaar voor ben. Zonder haar was ik er niet meer.

Daarom wil ik langs deze weg (zonder haar medeweten) proberen geld bijeen te krijgen voor een heel erg nodige buikwandcorrectie zodat ze weer fris kan sporten en fruitig in het leven kan staan.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 6.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.