Help mijn vriendin aan een advocaat!

Help mijn vriendin aan een advocaat! | Geld inzamelen
 
 
Help mijn beste vriendin aan de kosten voor een advocaat!

Sinds afgelopen november staat het leven van mijn beste vriendin op z'n kop. Ze kwam een avond onverwacht eerder thuis bij haar inmiddels exvriend. Wat ze aantrof was een verzameling aan seksuele attributen. Nadat de shock was geland is ze op onderzoek uit gegaan en vond op zijn laptop verscheidene kinderpornografische afbeeldingen. 

Zoals je begrijpt is de relatie per direct beëindigd. Ze wilde eveneens per direct de huur van hun huis beëindigen. Dit kon echter niet doordat het huurcontract een jaarcontract betreft en volledig op haar naam staat. Vervolgens is in overleg met de verhurende partij afgesproken dat er gezocht zou worden naar nieuwe huurders en dat zij een boete zou moeten betalen. Hiermee ingestemd te hebben, heeft ze vervolgens uiteraard haar best gedaan zo snel mogelijk nieuwe huurders te vinden en meer dan 100 mensen aangedragen. Deze zijn allemaal afgekeurd, of is niet op gereageerd door de verhurende partij. 

Deze week kreeg ze te horen dat de pandeigenaar de woning weer gaat betrekken wanneer het huurcontract afloopt (31-07-2021). Dit betekent dat zij (naast de emotionele schade) ook een hoop financiële schade op haar schoot krijgt. Er is op dit moment een advocaat ingeschakeld om te ondervinden of er toch een manier is om het contract vroegtijdig te beëindigen. Zij is namelijk intussen ergens anders gaan wonen in de veronderstelling dat zij - met instemming van de verhurende partij - zelf nieuwe huurders kon aandragen. Hier zou zij immers later een boete voor betalen en tot die tijd de huur gewoon door blijven betalen. 

Nu zit zij dus met dubbele huurkosten - gelijk aan haar maandinkomen. In het ergste geval duurt dit tot einde van het huurtcontract. De kosten van de advocaat worden gelukkig grotendeels vergoed, maar er is alsnog een eigen bijdrage van 875 euro vereist om het volledige proces te kunnen starten. De advocaat ziet verschillende aanknopingspunten en dit geeft haar voldoende hoop toch eerder te kunnen stoppen met het contract. In het ergste geval verliest ze de zaak en zit ze tot eind juli met dubbele huurkosten. Maar als het meezit is die 875 euro genoeg om verdere kosten te kunnen voorkomen! Ik - en natuurlijk ook mijn vriendin - zijn echt mega blij als je iets zou willen doneren! Ieder beetje helpt!  



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








0 donaties
€ 0,00
Doel: € 875,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.