HELP mijn ouders uit de schuld | Geld inzamelen
 
 

HELP mijn ouders uit de schuld

Een droom niet alleen voor hen, maar ook voor mij...

Beste lezers,

Vooraleer ik aan mijn verhaal begin wil ik u alvast bedanken voor de tijd en het genoegen die u neemt om dit project te lezen.

Eind 2007 veranderde mijn leven en dat van mijn ouders. Het was een begin als leven in collectieve schuldbemiddeling. En dit net zoals 100.000 andere belgen. Het doel van deze schuldenregeling was: 'Weer beginnnen met een schone lei.' De eerste jaren verliepen zorgenloos, ik was jong en besefte niet wat er aan de hand was. Maar doorheen de jaren werd het mij al snel duidelijk in welke situatie wij leefden.

Vernederend

Ik voelde mij treurig en zwak en besloot mijn verhaal / omstandigheid te verbergen voor mijn vrienden op school. Ik had in die periode ook geen vrienden die zich konden inleven en herkennen in de situatie waarin ik leefde. Dit was dan ook één van de moeilijkste periodes uit mijn leven. Doordat mijn ouders geen geld hadden en met veel pijn in het hart weinig konden geven ging ik op vroege leeftijd ( 14 jaar ) gaan werken om zo ook 'populaire dingen' te bemachtigen. En zo voelde ik mij niet meer buitengesloten.

Schulden maken depressief

Thuis werd er veel over onze situatie gesproken en dat bracht vaak een negatieve sfeer met zich mee. Mijn ouders kregen het steeds moeilijker om hun hoofd boven water te houden en de depressie sloeg toe. Het hebben van schulden was erg destructief voor hun emotionele welzijn. Het was een aanslag op hun zelfvertrouwen en op hun sociaal netwerk.

Positief blijven

Doorheen deze situatie (probeerde) en probeer ik nog steeds positief te blijven. Het neemt veel energie en kracht om dit te kunnen delen met mijn ouders maar is noodzakelijk om te kunnen (over) leven.

Hulp

De reden waarom ik hulp vraag is omdat ik binnen enkele maanden naar het buitenland (Amerika) vertrek om daar mijn droom waar te maken als Au pair. Het is een droom waar beide ouders achter staan en waar ik jaren voor gewerkt heb om dit fincanceel mogelijk te maken.

Wat ik vraag is EEN DUW IN DE RUG om mijn ouders terug moed en kracht te geven. Wie weet help jij hen uit de schulden en kunnen ze een leven lijden zonder zorgen en stress. Dit is niet alleen een droom voor mij maar ook voor mijn ouders. Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen...

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.